powered by Agones.gr - opap

Τρίτη 30 Ιουνίου 2020

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Μυθικά στοιχήματα μέσω Skype - Viber!

Η "Δίκη" είχε αποκαλύψει το θρίλερ με τον στοιχηματικό bon viveur  Σπύρο. Μετά την χθεσινή εκπομπή, η ενημέρωση ήταν άμεση:

Είναι κοινό μυστικό ότι τα μεγαλύτερα πορτοφόλια παικτών ή προέδρων στοιχηματίζουν σε ευρωπαικές ή ασιάτικες αποδόσεις μέσω μηνυμάτων ή screenshot ή μέσω υπεράκτιων στοιχηματικών λογαριασμών σε Ασιάτικες ή Ευρωπαικές Πλατφόρμες. 
Όλα τα στοιχήματα γίνονται μέσω επικοινωνίας κυρίως με Skype ή Viber είτε μέσω μοναδικού κωδικού εισόδου σε Άσιατικη Πλατφόρμα με άδεια από εξωτερικό Κουρασάο.
Τα στοιχήματα ξεκινάνε από 500 ευρώ ( το μικρότερο ) ως χιλιάδες ευρώ για κάθε πάτημα ή καλύτερα μήνυμα... Δεν περιμένουν απάντηση, ότι σταλθεί το δέχονται ως έχουν....
Η Neteller έχει λάβει ουκ ολίγα αιτήματα από στοιχηματικά συνδικάτα για να δώσει πληροφορίες για πορτοφόλια που διακινούσαν συστηματικά δεκάδες χιλιάδες ευρώ καθημερινά.
 Ο γνωστός Bon Viveur Σπύρος ελέγχεται για εμβάσματα εκατομμυρίων ευρώ μεταξύ στοιχηματικών εταιριών καθώς η Wirecard μετά το σκάνδαλο παρέδωσε την αληθινή οικονομική κατάσταση που διαθέτει, έπρεπε να παρουσιάσει και πλήθος αναλυτικών συναλλαγών με τις εταιρίες που χρησιμοποιούσαν την άδεια τους για συναλλαγές όπως η Number26, Neteller, Skrill, Revolut και πολλές άλλες εταιρίες που χρησιμοποιεί ο κόσμος του στοιχήματος και όχι μόνο πλέον.
 Ο Έλληνας επιχειρηματίας με πολλαπλές υπεράκτιες εταιρείες εμφανίζει συναλλαγές πάνω από 10 εκατομμύρια ευρώ στις ηλεκτρονικές του συναλλαγές μόνο στους προσωπικούς του  vip λογαριασμούς  ( χωρίς όρια συναλλαγές ) με μεγαλό-παίκτες του στοιχήματος από Σλοβενία, Πορτογαλλία, Ισπανία και Ρωσσία που εμφανίζονται κατά δήλωση τους ως Trader στοιχημάτος... και συνεργάτες του νεαρού Έλληνα σε ιστοσελίδες της αγγλικής εταιρίας που διαθέτει μάλιστα πλέον στοιχηματική άδεια στην Βρετανία.
 Μία από τις πιο γνωστές στοιχηματικές στην Ελλάδα παρέδωσε λίστα με 724 άτομα για έλεγχο από Ελλάδα και συμμετοχή σε στοιχηματισμό σε πιθανά χειραγωγημένα παιχνίδια μέσω διαδικτύου, σε σύνολο μιας λίστας που ξεπερνάει 15000 άτομα παγκοσμίως.
Ο συγκεκριμένος αλλά και συγκεκριμένα κωδικοί της εταιρίας από Θεσσαλονίκη - Λαμία - Λάρισα - Βόλο - Αθήνα - Πειραιά - Καλλιθέα - Νέα Σμύρνη και Μενίδι στοιχηματίζουν εκατομμύρια σε συναλλαγές και τυχαίνει να κερδίζουν πολλαπλάσια ποσά και όλα να έρχονται εκτός τραπεζικού συστήματος μέσω Neteller... είτε ο συγκεκριμένος να καταφέρνει να μεταφέρει με άγνωστο τρόπο τα χρήματα στο τραπεζικό σύστημα εξωτερικού...