powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 23 Μαΐου 2022

«Απορώ γιατί ασχολήθηκα με το ποδόσφαιρο»

Ο πρόεδρος του Παναιτωλικού Φώτης Κωστούλας, μίλησε στην τηλεοπτική «Δίκη» για την ενασχόλησή του με την ομάδα του Αγρινίου, αλλά και την υπόθεση Κουτσοσπύρου.

«Μετά από 17 χρόνια απορώ γιατί ασχολήθηκα με το ποδόσφαιρο. Σε πολλά πράγματα το μετάνιωσα. Ψάχνω εδώ και καιρό να φύγω. Δεν είναι πολλοί οι παλαβοί που θέλουν να ασχοληθούν με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Κουτσοσπύρος και τον άλλον παίκτη ξέχασαν να στείλουν κλήση και εμείς αναμένουμε τι θα γίνει με αυτή την υπόθεση. Είναι το άλλο άκρο του παραλογισμού.

Εμείς τι να κερδίσουμε από μία κίτρινη κάρτα σε έναν αγώνα. Δεν υπάρχει χειραγώγηση της αναμέτρησης. Ο παίκτης δεν ήξερε καν ότι θα έπρεπε να πάρει κάρτα, θα του το λέγαμε στο τέλος να την αντικρίσει την κίτρινη κάρτα. Μας έχει κοινοποιηθεί εδώ και μέρες η εισήγηση για υποβιβασμό.

Ακόμα και εμείς το ψάχνουμε το επιχείρημα. Αν είναι δυνατόν για μία κίτρινη κάρτα να δημιουργήσουν κάτι σε μία ομάδα και να μιλάμε ακόμα και για υποβιβασμό. Πώς κανείς σκέφτεται και κάνει μια τέτοια πρόταση για υποβιβασμό μίας ομάδας για μία κίτρινη κάρτα. Δεν μπορώ να το διανοηθώ».