powered by Agones.gr - opap

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2009

''Eστηνε'' ματς η Ιντερ;

Νέες καταγγελίες για "στημένα" παιχνίδια με πρωταγωνίστρια την Ίντερ κλονίζουν το οικοδόμημα του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Il Giornale" οι "νερατζούρι" στο φινάλε του περυσινού πρωταθλήματος σε συννενόηση με μπούκμεϊκερς έφερναν ύποπτα αποτελέσματα.
«Η Ίντερ "έστησε" παιχνίδια με σκοπό τη διευκόλυνση στοιχηματικών πρακτορείων» ήταν ο χαρακτηριστικός τίτλος του κειμένου και αφορούσε όλα τα παιχνίδια από την 24η αγωνιστική μέχρι το πέρας του περυσινού καμπιονάτο. Μάλιστα, στο σκάνδαλο περίοπτη θέση κατέχει ο Ρομπέρτο Μαντσίνι.
Τονίζεται χαρακτηριστικά ότι οι πρωταθλητές Ιταλίας είχαν μειωμένη απόδοση σε εκτός έδρας συναντήσεις και μάλιστα οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρείες δεν δέχονταν πονταρίσματα για τα ματς του συλλόγου από το Μιλάνο.
Οι έρευνες άρχισαν, καθώς υπήρξαν ενδείξεις για τηλεφωνήματα του πρώην τεχνικού της Ίντερ, Ρομπέρτο Μαντσίνι με μέλος της Μαφίας ονόματι Ντομένικο Μπρέσια ο οποίος στο παρελθόν είχε εκκρεμότητες με την ιταλική δικαιοσύνη με την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών.
Ο "ισχυρός άνδρας" της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι απέφυγε να κάνει κάποιο σχόλιο για το θέμα παρά τις επίμονες προσπάθειες τηλεοπτικού σταθμού.
Τα ύποπτα ματς στα οποία φέρεται να εμπλέκεται η Ίντερ είναι τα εξής:
24η αγωνιστική:Σαμπντόρια-Ιντερ 1-1
26η αγωνιστική: Νάπολι-Ίντερ 1-0
29η αγωνιστική: Τζένοα-Ίντερ 1-1
31η αγωνιστική: Λάτσιο-Ιντερ 1-1
36η αγωνιστική:Μίλαν-Ιντερ 2-1