powered by Agones.gr - opap

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2009

Ο Ρονάλντο στη Ρεάλ με 94 εκ. ευρώ!

Μετά από την απόκτηση του Κακά από τη Μίλαν με το ποσό των 67.000.000 ευρώ, οι "μερένγκες" τινάζουν για δεύτερη φορά τη μπάνκα στον αέρα, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να ανακοινώνει μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της πως έκανε αποδεκτή την πρόταση-μαμούθ ύψους 94.000.000 ευρώ των Μαδριλένων για τον Πορτογάλο.
Όπως μεταδίδουν τα αγγλικά μέσα ενημέρωσης, ο Πορτογάλος θα ταξιδέψει στην ισπανική πρωτεύουσα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και όλα δείχνουν ότι η μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία του παγκοσμία ποδοσφαίρου είναι προ των πυλών.
"Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποδέχθηκε πρόταση που είναι παγκόσμιο ρεκόρ, ύψους 80.000.000 λιρών για τον Κριστιάνο Ρονάλντο από την Ρεάλ Μαδρίτης", ανέφερε η ανακοίνωση και συμπλήρωνε:
"Μετά από αίτημα του Κριστιάνο-που εξέφρασε την επιθυμία του να φύγει- και μετά από συζήτηση με τον εκπρόσωπο του παίκτη, η Γιουνάιτεντ συμφώνησε να δώσει την έγκριση της στην Ρεάλ για να μιλήσει με τον παίκτη. Το θέμα θα ξεκαθαρίσει έως τις 30 Ιουνίου. Ο σύλλογος δεν θα κάνει κανένα άλλο σχόλιο".
Aκολούθησε η επίσημη ανακοίνωση της Ρεάλ που ανέφερε:"Η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να επιβεβαιώσει ότι κατέθεσε επίσημη πρόταση στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την αγορά των δικαιωμάτων του Κριστιάνο Ρονάλντο, η οποία έγινε αποδεκτή. Ο σύλλογος ελπίζει να έρθει σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή τις επόμενες μέρες".