powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

Η απάντηση του Χριστοδουλόπουλου

"Με έκπληξη διαπιστώνω μια “εμμονή” να εμπλέκεται το όνομα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου σε μια εσωτερική διοικητική διαμάχη (;), όπου μέλος του Δ.Σ. της ομάδας που υπηρετεί τον τοποθετεί ως αιχμή του δόρατός του, για να αναμετρηθεί με τους αντιπάλους του!
Θα πρέπει να ενημερώσω ότι ο Λάζαρος είναι μέλος της Εθνικής Ελλάδας, υπήρξε μέλος στο πρόσφατο παρελθόν της Εθνικής Ελπίδων της χώρας μας, της οποίας ήταν πρώτος σκόρερ και πρώτος σε ασίστ.
Αυτά τα δυο χρόνια που αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό, σε όσα παιχνίδια έπαιξε ως βασικός ή ως αλλαγή, προσπάθησε να δώσει τον καλύτερό του εαυτό. Αυτό αποδεικνύεται και με μια πρόχειρη ματιά στα στατιστικά δεδομένα, τα οποία καταδεικνύουν ότι σημείωσε 9 γκολ σε Ελλάδα και Ευρώπη. Υπήρξε, δε, μέλος της ομάδας του Παναθηναϊκού, που μετά από πολλά χρόνια κατάκτησε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, βάζοντας κι’ αυτός το δικό του λιθαράκι σ’ αυτό το αποτέλεσμα. Χαίρει παράλληλα της απόλυτης εμπιστοσύνης του τεχνικού επιτελείου της ομάδας του, το οποίο αν δεν κάνουμε λάθος είναι αυτό που κρίνει ποιος ποδοσφαιριστής κάνει ή όχι για την ομάδα. Προς τι λοιπόν οι δονκιχωτισμοί;"

Αντώνης Αποστολόπουλος, μάνατζερ του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.