powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Σεπτέμβριο οι εισαγγελικές αποφάσεις για τους διαιτητές

«Ο διαιτητής από τη Χίο έδειξε το δρόμο και στους υπόλοιπους συναδέλφους του, που βρίσκονται στη δίνη του σκανδάλου. Θα ακολουθήσουν;». Έτσι κατέληγε το ρεπορτάζ που αφορούσε την απόφαση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα της ΕΠΟ να μην ασκήσει πειθαρχική δίωξη στο διαιτητή Αθ. Γιάχο. Πράγματι και οι υπόλοιποι διαιτητές που εμπλέκονται (ή τους εμπλέκουν) στο σκάνδαλο με τα στημένα ματς ακολούθησαν το δρόμο του Γιάχου αλλά η απάντηση που θα πάρουν θ’ αργήσει.
Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ αποφάσισε ότι οι περιπτώσεις τους δεν επείγουν και θα εξετάσει τα αιτήματά τους τον Σεπτέμβριο.Οι υπόλοιποι διαιτητές απευθύνθηκαν στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα έπειτα από παρότρυνση και της ΚΕΔ με τη λογική να ξεμπλέξουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα και να μπορέσουν αφενός να αξιολογηθούν χωρίς το ενδεχόμενο άσκησης πειθαρχικής δίωξης και αφετέρου να μπορούν να οριστούν σε αγώνες.
Πρόκειται για τους Δ. Καλόπουλο από τη Σούπερ Λίγκα και Αλ. Δημητρόπουλο, Χ. Καλογερόπουλο, Γ. Σέγγο και Β. Κιοτζένη από τη Φούτμπολ Λιγκ, οι οποίοι αναγκαστικά θα περιμένουν…