powered by Agones.gr - opap

Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

Μεγαλομέτοχος Αιγινιακού: "Εγώ δεν πλήρωσα αεροπορικά εισιτήρια"

Η εισαγγελική έρευνα για τον αγώνα ΟΦΗ-Αιγινιακού (6-0) επικεντρώνεται στα αεροπορικά εισιτήρια τριών ποδοσφαιριστών των φιλοξενούμενων, τη στιγμή που η ομάδα ταξίδεψε στο Ηράκλειο με λεωφορείο και πλοίο.

Η εφημερίδα "Τα Νέα" αναφέρει ότι με βάση την ένορκη μαρτυρική κατάθεση του προπονητή του Απόλλωνα Πόντου Δ.Καλαϊτζίδη, τα αεροπορικά εισιτήρια των παικτών του Αιγινιακού Γιατζιτζόγλου, Λιόλιου και Τόλιου πληρώθηκαν από τον τότε πρόεδρο του ΟΦΗ Φ.Τσάλο.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Αιγινιακός Γ.Νιώπας δήλωσε στη "Δίκη" ότι ο ίδιος αρνήθηκε να υποχωρήσει στην αξίωση των τριών ποδοσφαιριστών και ουδέποτε πλήρωσε τα αεροπορικά εισιτήρια.

Ο προπονητής του Αιγινιακού Κ.Νικολαΐδης που επέστρεψε αεροπορικώς μαζί με τους τρεις παίκτες, ισχυρίζεται ότι τα εισιτήρια "τα πλήρωσαν οι ποδοσφαιριστές από την τσέπη τους".

Ο Φ.Τσάλος αρκέστηκε να δηλώσει στη "Δίκη" ότι "καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται".

Πάντως, ήδη η Εισαγγελία Θεσσαλονίκης μέσω του Τμήματος Αθλητικής Βίας έχει προχωρήσει σε διασταύρωση των σχετικών στοιχείων, σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό πρακτορείο που έκλεισε τα αεροπορικά εισιτήρια.