powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 21 Ιουλίου 2019

Οι δελφίνοι του Δελφιναρίου

Διοχετεύθηκε η πληροφορία ότι έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες στην ΕΠΟ αντικατάστασης του Β. Γραμμένου και ότι ο πρώτος υποψήφιος είναι ο Π.Διακοφώτης.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου απάντησε με μια αλήθεια ("δεν έχω αρχηγικές βλέψεις") και μια ανακρίβεια ("κάνω ότι μπορώ για το καλό του ποδόσφαιρου").

Αλλά ο Π.Διακοφώτης προχώρησε παραπάνω: Φωτογράφισε τον Π.Λασκαράκη ότι κρύβεται πίσω από τέτοιες διαρροές.

Είναι γεγονός ότι ο ταμίας της ΕΠΟ δεν κρύβει ότι έχει αρχηγικές τάσεις και καλοβλέπει μια απομάκρυνση Γραμμένου.
Αλλά με το «σωστό» τρόπο. «Να μην του το πούμε εμείς, αλλά να το καταλάβει μόνος του ο Βαγγέλης. Όταν θα έχει φτάσει σε αδιέξοδο».

Ο Β.Γραμμένος φυσικά τα καταλαβαίνει αυτά και για να μην φτάσει σε αδιέξοδο, όχι μόνο φροντίζει να "αδειάζει" συστηματικά  τον Π.Λασκαράκη το τελευταίο διάστημα με διαφορες αφορμές, αλλά όλο και προσκαλεί τον κατά δήλωση του «ουδέτερο» ΜΛυσάνδρου σε συζητήσεις (ο CEO της ΑΕΚ είναι από τους μετρημένους στα δάχτυλα του ενός χεριού που έχουν συναντηθεί με το Γραμμένο στο ξενοδοχείο που μένει στην Αθήνα).

Επίσης ο Γραμμένος έχει πιάσει το αδύνατο σημείο του Ν.Βακάλη που είναι η ανανέωση ενός συμβολαίου υπαλλήλου και τον κρατάει κι αυτόν μαζί του μέχρι την ...ανανέωση.

Με φιλοδοξίες είναι και ο Στ.Αντωνίου, ο οποίος έχει διαμηνύσει σε κάθε κατεύθυνση ότι ο Γραμμένος κάνει λάθη και αναρωτιέται "ποιος έδωσε στο Λασκαράκη το χρίσμα του αντ αυτού".

Στα κάγκελα είναι και ο Π.Δημητρίου, αλλά κυρίως με την ΑΕΚ που δεν βλέπουν τα «εγκλήματα του Βακάλη».

Τέλος σε άλλο κόσμο είναι οι Βρακάς και Παπαχρήστος, οι οποίοι βλέπουν το μεγάλο τους όνειρο να γίνεται πραγματικότητα. Από το play station κατευθείαν στα βαθειά. Τόσες και τόσες μεταγραφές προπονητών και παικτών εκαναν ατο FIFA manager, ε, δεν μπορούν να βρουν έναν για την εθνική ομάδα;