powered by Agones.gr - opap

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

Παρέμβαση Αυγενάκη ζητάει ο Ηρακλής

Νέα προσπάθεια του Ηρακλή να σώσει την παρτίδα.

Ιδού:

"ΠΡΟΣ
1.ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ 
κ. Ελευθέριο ΑΥΓΕΝΑΚΗ, 
2.ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
κ. Γεώργιο ΜΑΥΡΩΤΑ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ :
ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, 
κ. Κωνσταντίνο ΤΣΙΑΡΑ

ΑΙΤΗΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Του Αθλητικού Σωματείου με την επωνυμία Γ. Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη κι εκπροσωπείται νόμιμα 
Κύριε Υφυπουργε Αθλητισμού, 
Κύριε Γενικέ Γραμματέα Αθλητισμού, 
Αφού σας εκφράσουμε τα συγχαρητήρια μας και τις ευχές μας για την ανάληψη των νέων καθηκόντων σας, με την παρούσα θέλουμε αφενός μεν να σας ενημερώσουμε για την δυσμενή θέση που βρίσκεται το σωματείο μας και το αδρανοποιηθεν ποδοσφαιρικό τμήμα μας με αποκλειστική ευθύνη της ΕΠΟ, αφετέρου δε να σας ζητήσουμε την εκ μέρους σας επιβολή της νομιμοτητας. 
Συγκεκριμένα :
1.Το σωματείο μας είναι το ιδρυτικό της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ που το 2011, λόγω της εμπλοκής του μεγαλομετοχου και ιδιοκτήτη κ. Αντώνη ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ-ΡΕΜΟΥ και του Προέδρου - Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Νικολάου ΤΑΚΗ στο σκάνδαλο των πλαστών ασφαλιστικών ενημεροτητων, τιμωρήθηκε με υποβιβασμό και αποβολή από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο με αποφάσεις της Πειθαρχικης Επιτροπής της SUPER LEAGUE και της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, 
2.Σημειωτεον οτι τόσο οι κανονισμοί, όσο και Επιτροπές της ΕΠΟ αντικειντο στις διατάξεις του αθλητικού νόμου (2725/1999), καθώς οι μεν δεν είχαν επικυρωθεί από την ΓΓΑ κατ'αρθρον 27 και οι δε λόγω παράνομης σύνθεσης και συγκρότησης χωρίς τακτικούς δικαστές, εξεδιδαν σύμφωνα με απόφαση της ΕΕΑ και του ΝΣΚ παράνομες, ανυπόστατες και μη εκτελεστές αποφάσεις! 
3.Μετα από αυτές τις αποφάσεις, η αυθεντική ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ λύθηκε και στην θέση της με παράνομες μεθοδεύσεις που ευλογηθηκαν από την ΕΠΟ και την ΕΕΑ, ιδρύθηκε από την ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ η νέα ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ που λειτούργησε και συμμετείχε μέχρι και την τελευταία αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE και πλέον μετά τον υποβιβασμό της έχει αδρανοποιηθει αγωνιστικά και διοικητικά και οδεύει προς διάλυση, 
4.Τον Απρίλιο του 2019,το Συμβούλιο Εφετων Αθηνών με το υπ. Αριθμ.260/2019 Βούλευμα του απαλλαξε από τις κατηγορίες για την υπόθεση των πλαστών ασφαλιστικών ενημεροτητων 40 παράγοντες του ποδοσφαίρου, μεταξύ αυτών και τον πρώην ιδιοκτήτη και μεγαλομετοχο της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ κ. Αντώνη ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ-ΡΕΜΟ! 
5.Ως εκ τούτου και μετά από αυτή την θετική εξέλιξη το σωματείο μας, με την ιδιότητα του μητρικού σωματείου της τιμωρηθεισης ΠΑΕ και του προσθέτως παρεμβαντος στην κατ'εφεση δίκη, άσκησε το προβλεπόμενο από το άρθρο 40 του Δικονομικου Κανονισμού Λειτουργίας των Δικαστικών Οργάνων της ΕΠΟ και μέσω αίτησης επανασυζητησης - αναψηλαφησης ζήτησε την ανάκληση εκείνης της απόφασης και της επιστροφής εκείνης της ΠΑΕ στην SUPER LEAGUE 2, όπως πλέον μετά την πρόσφατη αναδιάρθρωση έχει διαμορφωθεί. 
6.Ομως η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ με την υπ. Αριθμ.36/2019 Απόφαση της, απέρριψε την αίτηση μας, λόγω δήθεν έλλειψης εκ μέρους μας νομιμοποίησης, επειδή το άρθρο 40 του Κανονισμού δίνει το σχετικό δικαίωμα μόνο σε φυσικό πρόσωπο! 
7.Σημειωτεον οτι αυτός ο Κανονισμός με την παράλογη και προφανώς αντικειμενη σε όλους τους Δικονομικους Κώδικες, διάταξη ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΓΓΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΆΡΘΡΟ 27 ΤΟΥ Ν. 2725 /1999 ΕΛΕΓΧΟ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ! 
8.Δηλαδη ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΑΚΤΙΚΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΕΧΩΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΦΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΡΝΗΣΙΔΙΚΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΝ ΤΟ ΣΎΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ ΒΑΣΕΙ ΕΝΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ, ΑΤΕΛΟΥΣ ΚΙ ΕΛΛΙΠΟΥΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΚΙ ΌΧΙ ΒΑΣΕΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ ΔΙΑΤΆΞΕΩΝ, ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΜΕΝΩΝ, ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ!

    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ 

               ΣΑΣ ΖΗΤΑΜΕ 

1.Να επιληφθειτε του θέματος των παράνομων κανονισμών της ΕΠΟ και της λειτουργίας των δικαστικων οργάνων της, 
2.Να ζητήσετε από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ την πλήρη εφαρμογή του Συντάγματος και των Νόμων του Κράτους. 

             ΑΘΗΝΑ 30.7.2019

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ 
           ΦΩΤΗΣ ΘΕΟΣ
  
 Ο ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ 
 ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ"