powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 9 Μαΐου 2020

Λουκά - Βάλνερ - Ντουρμισάι

Εξειδικευμένος νομικός αθλητικού δικαίου έστειλε στη "Δίκη" "κάτι διαβολικές συμπτώσεις μαθηματικής ακρίβειας και νομικής απόδειξης".

Ιδού:

"Από πρώτη άποψη φαίνεται λίγο τρελό. Και όμως αυτό που έχει συμβεί με τις τρεις, ίσως μοναδικές, υποθέσεις τριών διαφορετικών μη Ελλήνων νεομεταγραφεντων ποδοσφαιριστων, σε τρεις ομάδες της Θεσσαλονίκης, σε τρεις διαφορετικές εποχές, είναι για τα νομικά ρεκόρ Γκίνες. 
Γιατί στις ιστορικές υποθέσεις του Κυπριου Λιασου Λουκα το 2004,του Αυστριακού Ρόμαν Βάλνερ το 2008 και του Αλβανικής καταγωγής Φιοριν Ντουρμισαι το 2020,υπάρχουν τα εξής κοινά μαθηματικά δεδομένα στο αντίστοιχο σύνθετο νομικό κλάσμα. 
Κοινός Αριθμητης :Πρόεδρος ΕΠΟ, εκ Θεσσαλονίκης ορμώμενος με κοινά αρχικά ονοματεπωνυμου (Β. Γ.) +τρεις ΠΑΕ εδρευουσες στην Θεσσαλονίκη + τρεις διεθνείς μεταγραφές. 
Κοινός Παρανομαστης :Κανονισμοί + Αποφάσεις FIFA 
Aποτελεσμα :1.Ενημερωση από τον τότε "δικό μας" πρόεδρο Βασίλη Γκαγκατση για την ύπαρξη ποινής που στον δρόμο χάθηκε, ενώ στο μεταξύ την είχαν πληροφορηθεί από την FIFA μόνον οι αντίπαλοι, 
2.Ενημερωση από τον τότε "δικό μας" πρόεδρο Βασίλη Γκαγκατση για την ύπαρξη απαγόρευσης μεταγραφής από την FIFA, μόνο στην αντίπαλη ΠΑΕ Ολυμπιακός, 
3.Ενημερωση από τον τώρα "δικό μας" πρόεδρο Βαγγέλη Γραμμένο για ύπαρξη απαγόρευσης μεταγραφής από την FIFA, μόνο στην αντίπαλη ΠΑΕ Αρης. 
Τα μαθηματικά όμως απλά με τα δεδομένα που χρησιμοποιείς, σου δίνουν κάποιες αποδείξεις που λύνουν θεωρητικά ένα πρόβλημα, αντίθετα με τις επιστήμες της νομικής και της λογικής που καταλήγουν μέσω των υποχρεωτικων δικανικων συλλογισμων στην εξαγωγή επιστημονικων συμπερασματων και νομικών πορισματων που επιφέρουν τις ανάλογες εννομες συνέπειες, όπως περιγράφονται παρακάτω :

Δικανικος συλλογισμός:
Α. Μείζων Πρόταση :Διατάξεις Κανονισμών FIFA και ΕΠΟ περί επιβολής ποινών επί μη εξόφλησης επιδικασθεντων δεδουλευμενων και περί αντικανονικής συμμετοχής λόγω προϋπάρχουσας τιμωρίας ή απαγόρευσης μετεγγραφων, 
Β. Ελασσων Πρόταση :1.Ο ΠΑΟΚ το 2004 χρησιμοποίησε αντικανονικά στον αγώνα με την Μακαμπι τον τιμωρημένο από την FIFA Λιασο Λουκα,(στο ντεμπούτο του!) 
2.Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ το 2008 χρησιμοποίησε αντικανονικά λόγω απαγόρευσης από την FIFA τρίτης μεταγραφής την ίδια χρονιά, στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, τον Ρόμαν Βάλνερ,(στο ντεμπούτο του!) 
3.Ο ΑΡΗΣ το 2020 χρησιμοποίησε αντικανονικά λόγω απαγόρευσης μεταγραφών εξαιτίας χρεών από την FIFA, στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, τον Φιοριν Ντουρμισαι.(στο ντεμπούτο του!) 
Γ. Δικανικό Πόρισμα :
1.Η ένσταση της Μακαμπι έγινε δεκτή, πήρε την πρόκριση και 6.000.000€ από το Champions League, ο ΠΑΟΚ έχασε τον αγώνα και διαλύθηκε για χρόνια οικονομικά και αγωνιστικά! 
2.Η ένσταση του Ολυμπιακού έγινε δεκτή και μέσω CAS, πήρε το πρωτάθλημα από την ΑΕΚ και τα εκατομμύρια από το Champions League και ο Απόλλων έχασε τον αγώνα, υποβιβάστηκε και διαλύθηκε για χρόνια οικονομικά και αγωνιστικά! 
3.Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΈΚΑΝΕ ΕΝΣΤΑΣΗ, ΈΧΑΣΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ, ΈΧΑΣΕ ΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ, ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ 
ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE, ενώ ο Άρης κέρδισε τον αγώνα αλλά λόγω της παράνομης χρησιμοποίησης του παίκτη και την μη συμμόρφωση του στην απόφαση της FIFA, τιμωρήθηκε με έξτρα απαγόρευση μεταγραφών για ένα χρόνο, πρέπει άμεσα να πληρώσει στους παίκτες 1.200.000€, αναβιώνουν τα χρέη της παλιάς ΠΑΕ και κινδυνεύει με άμεση αγωνιστική και οικονομική διάλυση!
(Κατά μοιραία σύμπτωση και οι 3 ποδοσφαιριστες έμειναν με την παρθενική τους και γκαντεμικη συμμετοχή και μάλιστα και οι τρεις ως αλλαγή μετά το τελευταίο ημίωρο των αγώνων τους, στην αντίστοιχη διοργάνωση!) ".