powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 25 Μαΐου 2020

"Όνειδος για τον δικαστή Ανδρόνικο"

Από την ΚΕΠ (Κίνηση Ελευθέρων Ποδοσφαιριστών) λάβαμε την παρακάτω επιστολή:

"Λίγο μετά την ανασυρση της απόφασης του Αρείου Πάγου για τα χρέη της εποχής του 44,βγήκε στο φως και η απόφαση της ΠΕΕΟΔ για τον πρώην ποδοσφαιριστή του Άρη Βασίλη ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΟ. 
Εδώ συνέβη το εξής καταπληκτικό :
το 2016 ο ποδοσφαιριστης που εκπροσωπηθηκε από τον δικηγόρο του ΠΣΑΠ κ.Μανώλη ΑΛΑΦΡΑΓΚΗ , δικαιώθηκε από την ΠΕΕΟΔ με μία μνημειωδους σημασίας απόφαση που για πρώτη φορά στην Ελλάδα εφαρμοζε την αρχή της Αθλητικης Διαδοχής, γιατί υποχρέωσε την ΠΑΕ Ο ΑΡΗΣ  να πληρώσει το χρέος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ!
Παραδόξως όμως αυτή η απόφαση, αντί να γίνει σημαία που να κυματίζει στους δικαστικούς αγώνες του ΠΣΑΠ για δικαίωση εκατοντάδων ομοιοπαθων ποδοσφαιριστων, θάφτηκε στα ερμάρια της Πατησίων και δεν προωθήθηκε στο Διαιτητικο Δικαστήριο της ΕΠΟ για εκτέλεση!
Αυτή η απόφαση ούτως ή άλλως αποτελεί όνειδος για την ιστορία και δικαστική τιμή του κ.Βασιλη ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΥ , λόγω της ντροπιαστικής μειοψηφίας του απέναντι όχι μόνο στους τότε δύο διαιτητές του ΠΣΑΠ (εισηγητή κ. Νίκο ΛΑΓΑΡΙΑ και κ.Θανάση ΜΑΚΡΥΝΙΩΤΗ ) αλλά και στους δύο διαιτητές της SUPERLEAGUE! 
(Ευστάθιο ΓΡΑΜΜΕΝΟ και Μαρίνα ΠΑΝΙΔΟΥ ). 
Με τέτοιο συντριπτικό σκόρ(1-4),οποιοσδήποτε  δικαστής καριέρας, αμέσως μετά το άδειασμα τεσσάρων δικηγόρων, αν επέμενε στην μειοψηφία του, την επόμενη μέρα θα έπρεπε να είχε υποβάλλει εγγράφως την παραίτηση του!
Υ. Γ. Συνεχώς στην ΚΕΠ καταφθάνουν πολλά και παράξενα από την ΠΕΕΟΔ και τον ΠΣΑΠ από νέα μέλη και από τους συνεργάτες μας, οπότε θα υπάρξει η ανάλογη δικαστική συνέχεια".