powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 23 Μαΐου 2020

Ιεροκηρυξ vs ιεροψαλτου;

Συνεχίζει έτερος εξειδικευμένος νομικός αθλητικού δικαίου:

"Τα πολιτικά φαινόμενα συνήθως απατούν! Ενώ, μετά την απόφαση της ΕΕΑ για τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη που φορτώθηκε στην πλάτη του κομματικού ιεροψαλτου (ο οποίος ως Υφυπουργός Αθλητισμού διαβάζει τους νόμους και τις αποφάσεις, όπως του τα γράφουν τα κοινής καταγωγής υψηλά πολιτικά, επιχειρηματικα και ποδοσφαιρικά συμφέροντα!) ,για να θυσιαστεί κάποια βολική στιγμή ως πολιτικός ιερομαρτυρας, επενέβη ως από μηχανής θεός ο Ιεροκηρυκας του ορθού πολιτικού και συνταγματικου λόγου, για να εξαγνίσει στη νομοθετική κολυμβήθρα τις δύο αμαρτωλες ομάδες,φιλοτεχνηθηκε έντεχνα η εικόνα της δήθεν εμφυλιας κομματικης διαμάχης μεταξύ τους.
Δηλαδή θεωρήθηκε σφόδρα πιθανή η αντικατάσταση του υποτίθεται υπ'ατμον Υφυπουργού Αθλητισμού και κάτω από αυτό το πολιτικό πρίσμα πέρασε στην κοινή γνώμη ως απόλυτα φυσιολογική η de facto υποκατασταση του από τον αίφνης πανταχού ποδοσφαιρικά παρόντα Υπουργό Επικρατείας!
Όμως επί πέντε συναπτους μήνες το... γερό δίδυμο ζει και βασιλεύει και κάνει την δουλίτσα μοιράζοντας τις παρεμβατικες πολιτικές μεθοδεύσεις..."