powered by Agones.gr - opap

Παρασκευή 22 Μαΐου 2020

Αρει(αν)ος Πάγος

Γράφει ο εξειδικευμένος νομικός αθλητικού δικαίου:

"Αυτή η ιστορία με τα χρέη του Άρη φαίνεται οτι ξεπαγωνει για τα καλά σε όλα τα επίπεδα. Από τις Επιτροπές της ΕΠΟ μέχρι και τις επιτροπές της FIFA, και από τον "Διεθνή Αθλητικό Άρειο Πάγο", το CAS, μέχρι και τον Ελληνικό Άρειο Πάγο.
Συνεργάτης της ΚΕΠ ανακάλυψε και μας παραχώρησε για αποκλειστική δημοσίευση απόφαση του Αρείου Πάγου που απέρριψε την αναίρεση και την αγωγή του ΠΣΑΠ και τεσσάρων παλιών ποδοσφαιριστων του Άρη για τα χρέη του από το άρθρο 44 που είχε με ειδικό προνομιακό, (αμαρτωλό πάντως) νόμο αναλάβει να πληρώσει το Δημόσιο. 
Το θέμα δεν είναι οτι απορρίφθηκαν οι αγωγές αλλά κυρίως το ότι δεν απορρίφθηκαν επί της ουσίας, γιατί ο ΠΣΑΠ αντί να προσφύγει στα Διοικητικά Δικαστήρια, πήγε στα αναρμοδια Πολιτικά Δικαστήρια. 
Το χειρότερο όμως είναι οτι δεν ενημέρωσε μέχρι σήμερα τα μέλη του, ενώ δεν απάντησε σε συγκεκριμένο αίτημα παλιού ποδοσφαιριστή που ζήτησε πληροφορίες για την πορεία της υπόθεσης"http://www.areiospagos.gr/nomologia/apofaseis_DISPLAY.asp?cd=VAWC99THPP9WFTDJPJP2OAQFGKHWE0&apof=1015_2019&info=%D0%CF%CB%C9%D4%C9%CA%C5%D3%20-%20%20%C11