powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021

"Το Η δεν είναι ο ροπαλοφόρος Ηρακλής, θα δούμε το θέμα των παλιών χρεών"

Παρέμβαση στην τηλεοπτική «Δίκη στο Open» πραγματοποίησε ο Στράτος Ευγενίου, μεγαλομέτοχος του ΠΟΤ Ηρακλής  και μίλησε τόσο για το θέμα των παλιών χρεών όσο και για αυτό της αυτοκτονίας του Νίκου Τσουμάνη:

«Σήμα της ομάδας είναι το Η και όχι το Τ. Υπάρχει μια συζήτηση με τον Ηρακλή και δεν έχει ολοκληρωθεί η συμφωνία για να πούμε ότι η ομάδα θα γίνει Ηρακλής Θεσσαλονίκης. Είμαστε σε συζητήσεις, Το Η αντιπροσωπεύει το Ηρακλής Τρίγλιας και δεν είναι ο Ηρακλής ο ροπαλοφόρος που εκπροσωπεί ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης. Δεν είναι το ιδρυτικό σωματείο. Αφού δούμε ποια είναι τα χρέη από παλιά θα δούμε αν μπορούμε να αντεπεξέλθουμε κι αν μπορούμε εντάξει, αλλά αν δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα δε θα προχωρήσει η συμφωνία».

«Ολες οι ομάδες που συμμετέχουμε στο πρωτάθλημα είμαστε υποχρεωμένες κάποια χρήματα να τα πληρώνουμε σε μια ασφαλιστική εταιρία ώστε να καλυφθεί οποιοσδήποτε τραυματισμός. Το έγγραφο των 120 ευρώ ήταν γραμμένο με στυλό από έναν φυσιοθεραπευτή και απλά έλεγε να πληρωθεί από την ομάδα. Ο Νίκος είχε σπάσει το χέρι του το Μάρτιο και εμείς είχαμε κανονικά διαδικασία αποθεραπείας μέσω ασφαλιστικής κάλυψης. Δε θα ήθελα να αναφερθώ άλλο σε αυτό το θέμα. Είχα μιλήσει μαζί του αρχές Ιουλίου όταν του έβαλα 800 ευρώ. Απλά μου είχε πει ότι είναι δύσκολα».