powered by Agones.gr - opap

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021

Η ΚΕΠ στη FIFA

 Απο την Κίνηση Ελεύθερων Ποδοσφαιριστών λάβαμε το παρακάτω Δελτίο Τύπου:

"Η"ΚΙΝΗΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ", όπως είχε υποσχεθεί, χθές υπέβαλε για λογαριασμό 30 μελών της προσφυγή στην Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA κατά της ΕΠΟ δια των νομικών συμβούλων της Κοσμά ΜΗΤΣΙΟΥ και Γιώργου ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ.

Μάλιστα κατά την χθεσινή τηλεοπτική"ΔΙΚΗ στο OPEN"παρουσιάσθηκε σε αποκλειστικότητα το σχετικό δικόγραφο μαζί τόσο με την πρόσφατη επιστολή στον Πρόεδρο της FIFPro David AGANZO, όσο και με την παρόμοια καταγγελία που είχε υποβάλλει στην FIFA το 2013 ο Γ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ,ως πληρεξούσιος δικηγόρος 14 ποδοσφαιριστών που σήμερα επαναπροσφευγουν στην FIFA ως μέλη της ΚΕΠ!
Κατά την τηλεοπτική συζήτηση τις θέσεις της ΚΕΠ εξέθεσαν ο Πρόεδρος της Χρήστος ΜΠΟΥΡΜΠΟΣ και ο νομικός εκπρόσωπος στα διεθνή όργανα Κοσμάς ΜΗΤΣΙΟΣ.
Η ΚΕΠ εκ μέρους όλων των μελών της θέλει να ευχαριστήσει τον κ.Κυριακο 
ΘΩΜΑΙΔΗ για το βήμα που της παρέχει αλλά και την ηθική στάση του στο πλευρό των δοκιμαζομενων ποδοσφαιριστών αναδεικνύοντας ένα φλέγον κοινωνικό ζήτημα χιλιάδων οικογενειών, μέσα από την δεοντολογική προβολή της τραγωδίας ΤΣΟΥΜΑΝΗ!
Όμως η ΚΕΠ δεν αρκείται σε λόγια και συνεντεύξεις αλλά επιδιώκει να ολοκληρώσει το έργο της επιτελώντας τον σκοπό της , δηλαδή την δικαίωση των απλήρωτων ποδοσφαιριστών απέναντι σε όλες τις ΠΑΕ που ακολούθησαν την ίδια καταδολιευτικη πρακτική, όπως τώρα ο "ΤΡΙΓΛΗΡΑΚΛΗΣ".
Δεν επαναπαυομαστε λοιπόν μετά από την διεθνοποίηση της υπόθεσης αλλά σύντομα επιφυλασσουμε ανάλογες ομαδικές νομικές κινήσεις κι εντός Ελλάδας σε όλα τα επίπεδα!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ        Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ               ΘΕΜΗΣ
ΜΠΟΥΡΜΠΟΣ       ΚΟΥΛΟΥΧΕΡΗΣ"