powered by Agones.gr - opap

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022

ΞΑΝΘΗ: Πτώχευση και όχι μετονομασία

Ραντεβού στις 2/11/2022 στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης στις 18.00 δίνουν στην πόλη οι οπαδοί του συλλόγου του ΑΟΞ πο που στέκονται απέναντι στην αλλαγή ονομασίας του Ορφέα σε "ΞΑΝΘΗ" με σήμα τον Δημόκριτο. 


Αιτία δεν είναι άλλη από αυτή που βιώνουν όλες οι ομάδες που προχώρησαν σε μια τέτοια ενέργεια (Τρίγλια , Βέροια ) και βλέπουν τα παλαιότερα χρέη να τους χτυπούν την "πόρτα" με την επιστροφή τους στην επαγγελματική κατηγορία. 

"Μόνο τα δικαστικά έξοδα αρκούν για να φτιάξεις ένα μπάτζετ , αν ειναι να συμβεί ας συμβεί αυτό με το όνομα του ΑΟΞ", αναφέρουν και με υπεύθυνο της κίνησης τον δικηγόρο Κωνσταντίνο Ψωμά ( γιο του παλαίμαχου παίκτη της Ξάνθης) προχωρούν στην επαναδραστηριοποίηση του Ερασιτέχνη ΑΟΞ με φόντο το παλιό γήπεδο της πόλης το οποίο ανήκει σε αυτόν. Άρα και κάθοδος στην Β ΕΠΣ ΞΑΝΘΗΣ την σεζόν 2023-2024 με αυτόματη δημιουργία νέων τμημάτων σε ολα τα αθλήματα, δεδομένα που θα αναφερθούν στην ανωτέρω συνάντηση.

Στόχος τους είναι η πτώχευση της ΠΑΕ ΑΟ  Ξάνθη εντός εξαμήνου όπως προβλέπει ο ΚΑΠ από τον ερασιτέχνη και στην συνέχεια η εκκαθάριση της ΠΑΕ ώστε να αποπληρώσει μεγάλο μέρος των χρεών. Στην ΠΑΕ άλλωστε ανήκει ένα ιδιόκτητο γήπεδο και δύο βοηθητικά. 

Ο Ερασιτέχνης ΑΟΞ θα αγωνίζεται στο γήπεδο της πόλης και ήδη τυγχάνει θερμής υποστήριξης των τοπικών επιχειρηματιών.