powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

Το καλύτερο («Υπάρχει και φιλότιμο», Λ. Κωνσταντάρας, 1965)

Το άρθρο για τον διαχωρισμό της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας από τις άλλες ομοσπονδίες πρέπει να διορθωθεί, λέει ο Κώστας Θάνος.
Φυσικά αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι πρέπει να ενταχθεί και η ΕΠΟ στο ενιαίο μισθολόγιο,  ώστε να μην προκαλείται η μαστιζόμενη κοινωνία μας από μηνιαίους μισθούς πολλών χιλιάδων ευρώ.
Άλλωστε, αυτό είπε και ο Γ. Βασιλειάδης στην Ολομέλεια της  Βουλής, στις 10.2.2017: (https://www.hellenicparliament.gr/Praktika/Synedriaseis-Olomeleias?search=on&DateFrom=10%2F02%2F2017&DateTo=10%2F02%2F2017)
(σελ. 85 των πρακτικών) «Δεν είναι καθόλου η μπάλα στην εξέδρα. Η μπάλα στην εξέδρα ήταν οι ειδικές νομοθετικές πρωτοβουλίες, … να αυξήσουμε τους μισθούς, να έχουμε μισθοδοσία αυτήν τη στιγμή στην ΕΠΟ, η οποία έχει εξαιρεθεί από το ενιαίο μισθολόγιο της τάξης...»
(σελ. 86 των πρακτικών) «Ας μην κάνουμε τώρα τους τιμητές με μέσο μισθό στην ΕΠΟ 5.000 ευρώ»!
Βέβαια, υπάρχει μια μικρή λεπτομέρεια.
Όταν τα έλεγε αυτά ο υφυπουργός δεν μπορούσε να προβλέψει ότι μετά από λίγο θα διορίζονταν στην ΕΠΟ, αξιοκρατικά και με το σπαθί τους, ο συνεργάτης του Αλέκος Χολέβας οι Δέδες, Μπάρτζης, Βρύζας της κρατικής ΠΔΕ του Σ. Κοντονή, και λοιπές δυνάμεις (μέχρι και νικήτρια καλλιστείων της … Πλατανιάς του Μαυρογιαλούρου).