powered by Agones.gr - opap

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

ΑΠΗΥΔΗΣΕ Η FIFA: "Τι δουλειά έχουμε εμείς με αυτούς;"

Ο ορισμός προσωρινής διοικούσας επιτροπής στην ΕΠΟ είναι κάτι που έχει συζητηθεί πολλάκις στις υπερεθνικές  ομοσπονδίες, αλλά οι πιθανότητες να γίνει είναι ελάχιστες. 

Εάν μάλιστα δεν υπήρχε η περίπτωση Τσαχειλίδη όπου κατά τους ξένους υπάρχει παρέμβαση στην ΚΕΔ, δεν θα γινόταν καμία συζήτηση αυτές τις μέρες. 

Άλλωστε με τη διαιτησία στη FIFA, τη δικαιοσύνη σε τακτικούς δικαστές και τον Τσέχο μόνιμα στην Ελλάδα να λύνει και να δένει, οι αρμοδιότητες του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΟ  είναι πολύ περιορισμένες. 

Το παραδέχθηκε σε δηλώσεις του στη ραδιοφωνική "Εφεση" και ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Στ.Αντωνίου: "Δεν διοικούμε, αλλά συνδιοικούμε". 

Η Γ' Εθνική του Διακοφώτη, οι μικτές ομάδες Ενώσεων και τα ταξιδάκια  των συμβούλων εντός και εκτός Ελλάδας, ουδολως απασχολούν τους ξένους. 

Ελεύθερα, παιδιά. 

Οι "υπηρετούντες" το ελληνικό ποδόσφαιρο σύμβουλοι της ομοσπονδίας μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι. 

Δεν τρίζει κανενός η καρέκλα. 

Θα συνεχίσουν όλοι να "διακονούν" το ελληνικό ποδόσφαιρο. 

Ομως για τη FIFA και την UEFA το ζήτημα του ξυλοδαρμού του διεθνή  διαιτητή Τζήλου ειναι πολύ πιο σημαντικό από την πριν από μερικούς μηνες σοκαριστική φωτογραφία του οπλοφορούντα ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ. 

Και οι τότε ερωτήσεις επανέρχονται πολύ πιο έντονα σήμερα: «Τι δουλειά έχουμε εμείς (FIFA-UEFA) με αυτούς (ελληνικό ποδόσφαιρο);»

Μετά τις γιορτές, τα σπουδαία.