powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018

Ο νομοθέτης είναι αυτός που ερμηνεύει αυθεντικά

Εδώ θα βρουν οι ενδιαφερόμενοι για ερμηνείες, όλα τα σχετικά με την παρ.4 του άρθρου 66 του ν. 4410/2016, που αντικατέστησε το άρθρο 111 του αθλητικού νόμου:
Υπενθυμίζουμε ότι διάταξη εισήχθη ως τροπολογία με αριθμό 587/111 - 26.7.2016 (Επανακαθορισμός της σύνθεσης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ) του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού - Οικονομική επιβράβευση των νικητών των Ολυμπιακών Αγώνων κ.α.).
Δείτε την αιτιολογική της έκθεση: .pdf
(« … Με τις προτεινόμενες ρυθμίσεις επιχειρείται η αντιμετώπιση της συγκεκριμένης παθογένειας στον χώρο του ελληνικού αθλητισμού, με τρόπο πλήρη και δραστικό, ενώ καθορίζονται και τα όρια ή αλλιώς το πλαίσιο μιας υγιούς επιχειρηματικής δράσης, ώστε να εξισορροπείται αφενός η ανάγκη «επιβίωσης» και οικονομικής εξυγίανσης Α.Α.Ε. οι ομάδες των οποίων ενδιαφέρουν μεγάλες μάζες φιλάθλων, αφετέρου η ανάγκη διαφύλαξης προστατευτέων δικαιωμάτων του δημοσίου και τρίτων (αθλητών, προπονητών, προμηθευτών κ.ά.), που πλήττονται από την ανεξέλεγκτη και έκνομη δραστηριότητα ορισμένων Α.Α.Ε. … »)