powered by Agones.gr - opap

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020

Μπανανία

Γράφει ο αναγνώστης Π.Κ.:

"Ας υποθέσουμε ότι θα καταφέρει να συγκροτηθεί η νέα Επιτροπή Εφέσεων, να δικάσει την υπόθεση άμεσα (όπως επιτάσσει και το διαβιβαστικό του CAS) και να βγάλει και απόφαση έως τις 3/8 (για να γίνει και η επικύρωση και να δηλωθούν οι ομάδες στην UEFA).

Στο ενδεχόμενο να καταδικαστεί ο Π.Α.Ο.Κ. από την Εφέσεων, δεν θα υπάρχει χρόνος για έφεση και προσφυγή εκ νέου στο CAS. Αυτό μπορεί να σημαίνει (αν πάρει την 2η θέση) αυτόματα και απώλεια εσόδων από 8 (με μια νίκη σε μονό αγώνα και αυτόματη είσοδο στους ομίλους Europa) έως και 40 εκατομμύρια (σε περίπτωση εισόδου στους ομίλους Ch/L).

Μήπως να κάνει ο κ.Γεραπατρίτης ακόμα μια επιστολή στην UEFA (επειδή το κράτος δεν παρεμβαίνει ΠΟΤΕ στο αυτοδιοίκητο) να περιμένει να συσταθεί η επιτροπή, να δικάσουν και όποτε εκδώσουν την απόφαση και στην συνέχεια να ορίσει το καλεντάρι της επόμενης σεζόν (ας πάει και κανένα δύο μήνες πίσω)? Άλλωστε, όλο αυτό το μπάχαλο, η κρατική ΕΕΑ το προκάλεσε του κ.Αυγενάκη (και φυσικά και ο κ.Κοντονής με τους διορισμούς δικαστών μέσω ΕΠΟ). Νομίζω ότι θα έχει τρομακτικά θετική απήχηση στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία".