powered by Agones.gr - opap

Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Μαζαράκος:"Μπορεί και να είμαι Ολυμπιακός"!

Ο Ηλίας Μαζαράκος παραδέχθηκε μετά από 2,5 χρόνια ότι είχε καταλογίσει λανθασμένα πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού σε αγώνα με τον Άρη (1-0), ενώ άφησε να εννοηθεί ότι υποστηρίζει τους Πειραιώτες!

«Δεν ήταν πέναλτι αυτό που σφύριξα, έκανα λάθος», είπε ενώπιον του δικαστηρίου ο Μαζαράκος, αναφερόμενος στη «βουτιά» του Ντάρκο Κοβάσεβιτς στον αγώνα της περιόδου 2007-08 στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Ο διαιτητής είχε καταθέσει μήνυση κατά της εφημερίδας Μetrosport για δημοσίευμα στο οποίο υπήρχε φωτογραφία του με κόκκινο σαρίκι του Ολυμπιακού και για όσα έγραψε η εφημερίδα σχετικά με τις υποδείξεις του σε εκείνο το ματς: «Εφόσον είσαι φίλος του Ολυμπιακού, θα έπρεπε να δηλώσεις κώλυμα από τους αγώνες της αγαπημένης σου ομάδας, έστω και σε νεαρή ηλικία».

Εκεί όμως που άφησε άναυδους τους πάντες στην αίθουσα του δικαστηρίου, ήταν όταν σε ερώτηση του ποινικολόγου Δημήτρη Τσάκου για το αν είναι Ολυμπιακός, ο Μαζαράκος απάντησε «μπορεί και να είμαι»!

Εντέλει, έπειτα από διαδικασία 4 ωρών το δικαστήριο αθώωσε τους εκδότες, τον διευθυντή και τους δημοσιογράφους της εφημερίδας.

>>>Πάντως, ο Μαζαράκος με νεώτερη δήλωση του διαψεύδει τις σχετικές πληροφορίες και δηλώνει ότι θα προσφύγει στον Αρειο Πάγο.