powered by Agones.gr - opap

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Βοργιάς: "Ο Πιλάβιος στην 3η κασέτα"

ΚΟΥΓΙΑΣ: "ΓΝΩΡΙΖΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΣΕΤΑ Ο ΠΙΛΑΒΙΟΣ"

ΜΠΕΟΣ: "AN HMOYN ΠΙΛΑΒΙΟΣ, ΘΑ ΝΤΡΕΠΟΜΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ"

Ο πρώην πρόεδρος της ΕΟΔ Σ.Βοργιάς ισχυρίστηκε πως στην περιβόητη τρίτη κασέτα ακούγεται ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος να συνομιλεί με παράγοντα για το Μακάμπι-Ολυμπιακός και τον Δαλούκα!

Στην τηλεοπτική "ΔΙΚΗ" ο κ. Βοργιάς τόνισε για την υπόθεση της τρίτης κασέτας: "Ανέφερα ό,τι άκουσα στο CD. Για απειλές, σπόρια, 52-48 και τα λοιπά. Είναι γνωστά αυτά. Αυτά τα άκουσα τηλεφωνικά. Με πήραν και μου είπαν άκουσε μερικά πράγματα και αν θεωρείς πως έχουν αξία, πέστα και στην εκπομπή. Μετά τα γράψανε και στα σάιτ, όπου είπαν και ονόματα. Εγώ δεν είπα για ονόματα γιατί δεν ήξερα.Άκουσα και την κασέτα που μιλάει ο Σοφοκλής Πιλάβιος. Του λένε αυτά που ακούσαμε και παίχτηκαν στις δύο κασέτες. Η φωνή του είναι χαρακτηριστική και λένε συνέχεια «Σοφοκλή και Σοφοκλή». Του λένε να τιμωρήσει τον Δαλούκα γιατί… έφαγε έναν.. , την περιβόητη φράση που είπε την προηγούμενη εβδομάδα και ο Κούγιας.Είναι η κασέτα που λέει ο κ. Κούγιας πως θα φύγουν πολλοί από την Ελλάδα αν παίξει στον αέρα. Ο ένας είναι καθαρά ο Πιλάβιος, για τον άλλο δεν καταλαβαίνω. Λένε μέσα για διαιτητές, πως διοικεί την ΕΠΟ και άλλα τέτοια. Είναι σίγουρα ο Πιλάβιος.Πιστεύω καθαρά πως εμπλέκεται στην τρίτη κασέτα ο Πιλάβιος. Εγώ κατάλαβα πως τα γνώριζε. Του ανέφερε πως γνώριζε και «μείνε ήσυχος γιατί θα τον τιμωρήσω»".

Στην συνέχεια μίλησε στην εκπομπή και ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος όταν ρωτήθηκε αν όντως ακούγεται ο Πιλάβιος στην τρίτη κασέτα είπε:

"Η μοναδική ελπίδα από το γενικότερο περιβάλλον της ΕΠΟ για να γίνει κάθαρση στο ποδόσφαιρο είναι ο Πιλάβιος. Κάποιοι ορέγονται να αναμιχθούν και πάλι στο ποδόσφαιρο και στην διαιτησία για να φτιάξουν μια νέα παράγκα. Εγώ δεν είπα ποτέ ποιοί είναι οι δύο παράγοντες που ακούγονται στην κασέτα".

Ο κ.Κούγιας αποκάλυψε ότι ενημέρωσε τον κ.Πιλάβιο για την ύπαρξη της 3ης κασέτας τον Ιανουάριο του 2011. "Ο πρόεδρος της ΕΠΟ μου είπε ότι γνωρίζει το περιεχόμενο της κασέτας", τόνισε ο πρόεδρος της Παναχαϊκής.

Πάντως, ο κ.Πιλάβιος δεν παραδέχτηκε ότι γνωρίζει την ύπαρξη της κασέτας ούτε στον εισαγγελέα, ούτε στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου.

Στη "ΔΙΚΗ" παρενέβη και ο Αχ.Μπέος, ο οποίος είπε ότι "αν ήμουν Πιλάβιος, θα ντρεπόμουν να με στηρίζει ο Κούγιας".