powered by Agones.gr - opap

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

5 διαιτητές κατά Κούγια

Η συνέντευξη του προέδρου της Παναχαϊκής, Αλ. Κούγια, που δημοσιεύτηκε στην «Εξέδρα», συζητήθηκε στη συγκέντρωση που είχαν οι διαιτητές και βοηθοί της Σούπερ Λίγκας.

Μεταξύ άλλων ο κ. Κούγιας είχε δηλώσει: «Ο Δαλούκας δεν λέει αλήθεια. Καλύπτει ανθρώπους. Ο Δαλούκας μπορεί να βοηθήσει να ξετυλιχτεί το κουβάρι, αλλά φοβάται να μιλήσει. Το τι ακριβώς συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο μπορούν να το ξεκαθαρίσουν ο Δαλούκας, ο Καλόπουλος, ο Κωνσταντινέας, ο Λαμπρόπουλος και ο Βοσκάκης.

Άμα παρακολουθήσει κανείς την εξέλιξη αυτών των πέντε διαιτητών τα τελευταία χρόνια θα καταλάβει πολλά. Αν δει κανείς ποιος διαιτητής παίζει τα περισσότερα παιχνίδια και δει τι στοίχημα έγινε στα ματς αυτά, θα καταλάβει».

Ένας από τους πέντε διαιτητές που ονοματίστηκαν από τον Κούγια είπε στους υπόλοιπους ότι πήγε σε δικηγόρο και τον ρώτησε αν μπορεί να κινηθεί νομικά. Η απάντηση του δικηγόρου ήταν πως όσα είπε δεν είναι «ποινικώς κολάσιμα».

Στη συνέχεια, τέθηκε θέμα για το αν μπορούν να κάνουν κάτι όλοι μαζί, αφού όσα λέγονται τους θίγουν και τους συκοφαντούν. Υπήρξαν απόψεις του τύπου ότι όποιος θίγεται μπορεί να προσφύγει στη Δικαιοσύνη, όμως η μόνη που μπορεί να παρέμβει θεσμικά είναι η ΕΠΟ.

Η πληροφορία ότι ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας θα ασκήσει πειθαρχική δίωξη εναντίον του Κούγια θεωρήθηκε ως μια ικανοποιητική εξέλιξη, προκειμένου να μην μείνουν οι δηλώσεις «αναπάντητες».

Όμως, οι διαιτητές εκείνη την ώρα δεν γνώριζαν ότι τελικά ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας δεν θα ασκήσει πειθαρχική δίωξη κατά του προέδρου της Παναχαϊκής.
ΠΗΓΗ: SoccerPlus.gr