powered by Agones.gr - opap

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Επιμένει ο Μπέος για Περπινιάδη!

ΡΕΣΙΤΑΛ ΣΥΓΧΥΣΗΣ ΣΤΗ "ΔΙΚΗ"

Η κόντρα ανάμεσα σε Αχιλλέα Μπέο και Αλέξη Κούγια συνεχίζεται στα πλαίσια του "παράγκας Νο2" με τον Μπέο να δηλώνει πως ο "Βαγγέλης", που αναφέρεται στις κασέτες είναι ο... Περπινιάδης "επειδή του αρέσουν τα λαϊκά".

Με παρέμβασή του στην τηλεοπτική "Δίκη", ο ισχυρός άντρας του Ολυμπιακού Βόλου και εκ των πρωταγωνιστών στο κασέτα-gate, Αχιλλέας Μπέος απάντησε στις προ δύο ημερών δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για το θέμα.

"Από που προκύπτει ότι ο Βαγγέλης είναι ο Μαρινάκης; Ο κύριος Κούγιας είναι αρμόδιος να υποδείξει στον εισαγγελέα τι να κάνει και ποιόν να καλέσει; Τώρα που θα κληθεί ο ίδιος να δούμε τι θα κάνει. Ας προετοιμαστεί ο ίδιος για αυτό και όταν γίνει εισαγγελέας θα δούμε" είπε ο Μπέος, ο οποίος στην συνέχεια έδωσε... ρεσιτάλ από ατάκες.

Συγκεκριμένα, όταν η εκπομπή συμφώνησε μαζί του στο ότι πρέπει να ακουστούν οι αυθεντικές κασέτες και τον κάλεσε άμα θέλει να τις ακούσουν μαζί, ο Μπέος απάντησε: "Ποιές κασέτες να ακούσουμε; Του Παϊτέρη; Και εγώ έχω μια κασέτα που λέει ότι κάνετε πιάτσα στην Συγγρού. Τι σημαίνει αυτό; Αφού οι κασέτες είναι συρραμένες".

Για να καταλήξει "αποκαλύπτοντας" το επίθετο του "Βαγγέλη" λέγοντας: "Στον Βαγγέλη τον Περπινιάδη αναφέρομαι στις κασέτες επειδή μου αρέσει το λαϊκό τραγούδι".