powered by Agones.gr - opap

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Ιδού γιατί είδαν "κόκκινο" Ηρακλής,Πανιώνιος και Σέρρες

Οι βασικοί λόγοι για τους οποίους ο Ηρακλής δεν αδειοδοτήθηκε είναι οι εξής:

α) Δεν προχώρησε σε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου

β) δεν κατέθεσε ισολογισμό και προϋπολογισμό

γ) αντιμετωπίζει πρόβλημα με την ασφαλιστική ενημερότητα

δ) αντιμετωπίζει πρόβλημα με τη γνησιότητα δύο αποδείξεων εξόφλησης οφειλών που κατέθεσε.

Η πρώτη για τον υπάλληλο της ΠΑΕ με τα αρχικά Γ.Β., στον οποίο οφείλεται το ποσό των 443,96 ευρώ και η δεύτερη για ποδοσφαιριστή με τα ίδια αρχικά, στον οποίο οφείλεται το ποσό των 2.100 ευρώ.

>>> Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι λόγοι που δεν αδειοδοτήθηκε ο Πανιωνίος είναι οι ακόλουθοι:

α) έχει οφειλές στους παίκτες Μπάλαμπαν, Μάχο και Ριέρα και στον εργοφυσιολόγο Μπάγκσμπο

β) υπάρχει θέμα με την ασφαλιστική ενημερότητα που κατέθεσε.

>>> Η απόρριψη του φακέλου του Πανσερραϊκού είναι για επουσιώδεις λόγους:

α) για έλλειψη προγράμματος εκπαίδευσης στην ομάδα των νέων και β) για έλλειψη διπλώματος στον β’ προπονητή.

>>> Ο Ηρακλής επιχείρησε να καλύψει τα κενά του φακέλου του λέγοντας ότι είναι διοίκηση πρωτοδικείου και δεν μπορεί να κάνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Επίσης, αναφέρθηκε στα προβλήματα που άφησε η προηγούμενη διοίκηση και υποστήριξε ότι πληρώνει και έχει κάνει ρυθμίσει οφειλών

>>> Στη προηγούμενη διοίκηση τα έριξε και ο Πανιώνιος υποστηρίζοντας ότι δεν αναγνωρίζει καμία συμφωνία με ποδοσφαιριστές παρά μόνο ότι αναφέρεται στα συμβόλαια που έχουν κατατεθεί στην ΕΠΟ.

>>> Στον Πανσερραϊκό θεωρούν τους λόγους της απόρριψης ασήμαντους και λένε ότι επρόκειτο για λάθος πληροφορίες από το τμήμα αδειοδότησης.

Οι ομάδες έχουν δικαίωμα εντός των προσεχών πέντε ημερών να υποβάλουν εφέσεις, οι οποίες θα εκδικαστούν από την Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης την ερχόμενη Τρίτη και Τετάρτη.

Σε περίπτωση που οι αποφάσεις δεν αλλάξουν, ο Ηρακλής και ο Πανιώνιος υποβιβάζονται στη Football League μαζί με τους Αστέρα Τρ., Λάρισα και Πανσερραϊκό, που έχουν υποβιβαστεί βαθμολογικά.

Τις θέσεις αυτών των ομάδων στο πρωτάθλημα τις Σούπερ Λίγκας θα πρέπει να πάρουν πέντε ομάδες από τη Football League, με την πρoϋπόθεση ότι πληρούν τα κριτήρια αδειοδότησης.

Αν δεν υπάρξει ικανός αριθμός ομάδων από τη Football League, τότε θα δημιουργηθεί αναστάτωση αφού αυτή η περίπτωση δεν προβλέπεται από τους κανονισμούς.

Και μέσα σ΄ όλα η Σούπερ Λίγκα ετοιμάζεται να καταθέσει προσφυγή κατά της απόφασης της ΕΠΟ ζητώντας να υποβιβάζονται οι ομάδες που δεν θα πάρουν άδεια αντί αυτών που έχουν χαμηλή βαθμολογική συγκομιδή.
ΠΗΓΗ: SoccerPlus.gr