powered by Agones.gr - opap

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Nικητιάδης: "Άργησε ο Πιλάβιος με τα στημένα"

"ΝΑ ΚΛΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΗΛΑΔΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ"

Αισιόδοξος για την πορεία των ερευνών στα ύποπτα παιχνίδια που έχει στείλει η ΟΥΕΦΑ εμφανίστηκε ο Γιώργος Νικητιάδης μιλώντας στην εκπομπή «Δίκη στο Blue Sky», τονίζοντας όμως ότι υπήρξε καθυστέρηση.

«Στην έρευνα για τα στημένα παιχνίδια, φρονώ ότι θα φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο» τόνισε χαρακτηριστικά ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού και πρόσθεσε: «Ο κύριος Πιλάβιος όφειλε να δώσει γρηγορότερα τον φάκελο στον κύριο Μπιτσαξή. Δεν ξέρω τον λόγο για τον οποίο άργησε, αν και πόσο κράτησε τις δικογραφίες προτού τις δώσει στον εισαγγελέα».

Ο Γ. Νικητιάδης είπε ακόμη για τον πρόεδρο της ΕΠΟ, αναφερόμενος στις καταγγελίες του Κώστα Πηλαδάκη αλλά και αυτές του Αλέξη Κούγια στο σκάνδαλο «κασέτα-gate»:

«Όσες φορές κλήθηκε από την πολιτεία, ανταποκρίθηκε αμέσως. Αν αποδειχθεί ότι γνώριζε ονόματα ανθρώπων που εμπλέκονται σε εγκληματικές πράξεις και δεν τα αποκάλυψε, τότε κινδυνεύει να κατηγορηθεί. Οι κύριοι Πιλάβιος και Πηλαδάκης πρέπει να καταθέσουν στον εισαγγελέα όσα στοιχεία έχουν».

Ο υφυπουργός Πολιτισμού προανήγγειλε, τέλος, ότι στο νέο νομοσχέδιο θα έχουν ευθύνη και οι ομάδες για τους οργανωμένους συνδέσμους.