powered by Agones.gr - opap

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Φρόντιζε να σωθεί η Τρίπολη και να πέσει ο Ηρακλής

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι τηλεφωνικές συνομιλίες που έχουν να κάνουν με τη διατήρηση του Αστέρα Τρίπολης στη Σούπερ Λίγκα.

Στις 16/2/2011 ο Αχιλλέας Μπέος καλεί τον Γιώργο Μποροβήλο πρόεδρο του Αστέρα Τρίπολης.

Όπως αναφέρετια στο πόρισμα «ο Γιώργος θέλει να σωθεί η ομάδα του στις αγωνιστικές που ακολουθούν (με Κέρκυρα, Σέρρες, Πανιώνιο) και φαίνεται να έχει ζητήσει την βοήθεια του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος -όπως φαίνεται από τα λεγόμενα του Γιώργου- θέλει να σώσει πρώτα τον Πανιώνιο και να πέσει ο Ηρακλής, πράγμα που μπορεί, όπως φαίνεται, να το διευθετήσει.

Ο Αχιλλέας συμφωνεί ότι ο Ηρακλής είναι καλή λύση να πέσει. Ο Γιώργος λέει στον Αχιλλέα ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης (όπως του είπε ο ίδιος σε συνομιλία τους), έχει την λύση να κερδίσει ο Αστέρας Τρίπολης την Κέρκυρα, με το «να μιληθεί κάποιος παίκτης», ενώ αναμένουν και τον διαιτητή που θα σφυρίξει τον αγώνα.

Ακολούθως ο Αχιλλέας Μπέος, δέχεται τηλεφώνημα από τον Δημήτρη Μπάκο, μέλος του Δ.Σ. και μεγαλομέτοχο της ομάδας του Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος ζητάει από τον Αχιλλέα να «βοηθήσει» την ομάδα του να παραμείνει στην κατηγορία, αρχής γενομένης από τον αγώνα με την Κέρκυρα το Σάββατο, 19-2-2011.

Όμως το παιχνίδι έληξε 2-0 υπέρ της Κέρκυρας!

Στη στυνέχεια του πορίσματος αναφέρεται ότι «ο Αχιλλέας του εξηγεί ότι έχει δύσκολο πρόγραμμα ο Αστέρας Τρίπολης και βασική προτεραιότητά του είναι ο Πανιώνιος, ωστόσο θα προσπαθήσει να κάνει ό,τι μπορεί για να τον βοηθήσει. Στο πλαίσιο αυτό του αναφέρει ότι και «ο Βαγγέλης (εννοεί τον Μαρινάκη) δεν μπορεί να τον βοηθήσει μέσω Λίπαντζη (ενν. τον πρόεδρο της ομάδας της Κέρκυρας) ή μέσω Μπάντοβιτς (ενν. τον Μπόζινταρ ΜΠΑΝΤΟΒΙΤΣ, τεχνικό της ομάδας της Κέρκυρας) και να το ξεχάσει. Μπορεί να τον βοηθήσει με κανά 2-3 παιδιά, μόνο έτσι».

Την 17-2-2011, ο Αχιλλέας Μπέος συνομιλεί με τον Γιώργο Μπορόβηλο πρόεδρο της ομάδας του Αστέρα Τρίπολης και του εξηγεί ότι τα πράγματα είναι δύσκολα για την ομάδα του Αστέρα. Ο Αχιλλέας αναφέρει στο Γιώργο ότι μίλησε και με τον Βαγγέλη και του εξηγεί ότι και αυτός θα προτιμούσε να πέσει άλλη ομάδα. Ο Αχιλλέας αναφέρει χαρακτηριστικά ότι πέρα από τον διαιτητή του αγώνα, οι παίκτες του Αστέρα θα πρέπει να μπούνε μέσα και να φάνε σίδερα».

Λίγες ημέρες μετά ο Δημήτρης Μπάκος ιδιοκτήτης του Αστέρα Τρ. απευθύνεται στον Αχιλλέα Μπέο για «βοήθεια».

Ο Αχιλλέας του υπόσχεται ότι θα προσπαθήσει να τον βοηθήσει στον αγώνα με τις Σέρρες λέγοντας του χαρακτηριστικά: «εγώ θα κοιτάξω να σας βοηθήσω στο θέμα με τις Σέρρες, αλλά να μείνει μεταξύ μας, αδελφέ, για να μην εκτεθώ», και ότι θα στείλει τον «Γιώργο» στον «Βαγγέλη» να δει τι μπορεί να κάνει…