powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Τσακογιάννης: "Πήγα για ανθρωποκτονίες-Ο Κούγιας δεν πρέπει να φάει πέντε σκαμπίλια στα πόδια τώρα;"

OΛΟΣ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ-ΣΟΚ 

Ο πρώην βαρυποινίτης Γιώργος Τσακογιάννης και νυν ιδιόκτητης της ΠΑΕ Ηλιούπολης στις αρχές Μαρτίου στέλνει ένα μήνυμα, σε άγνωστο μέχρι στιγμής για την ανάκριση άνδρα γράφοντάς του: ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΗ ΣΕ ΑΓΧΩΝΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΟΝ ΚΟΥΓΙΑ ΘΑ ΣΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ, ΘΑ ΣΕ ΦΟΒΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. Στη συνέχεια ο Τσακογιάννης τηλεφωνεί στον άνδρα που ονομάζει πρόεδρο και εκείνος τον ευχαριστεί για το μήνυμα που του έστειλε, ο Τσακογιάννης του απαντά να μην αγχώνεται γιατί:
Γ: Αυτά είναι τελείως μ… οι κασέτες δεν μετράνε από χρόνια
Α: Ναι, ναι
Γ: Και ούτε είναι ότι είσαι σε αυτό, μπορεί να έχει γίνει μοντάζ, μπορεί να έχουν γίνει μοντάζ. Να το ξέρεις αυτό στο λέω αλήθεια έτσι; Εγώ πήγα στο δικαστήριο για ανθρωποκτονίες για τέτοια να το ξέρεις.
Α: Το ξέρω, το ξέρω
Γ: Αυτός ο καραγκιόζης που βγαίνει τώρα να κάνει ντόρο, ο Κούγιας, βγαίνει τώρα ξέρεις γιατί;
Α: Είπε και σένα ε;
Γ: Εντάξει δεν πρέπει να φάει πέντε σκαμπίλια στα πόδια τώρα; Τέλος πάντων ξέρεις κάτι μη του κάνεις τώρα καμιά χάρη με τον μ…
Α: Τρελός είσαι ρε
Γ: Αυτός ξέρεις γιατί τα κάνει αυτά;
Α: Για να ανέβει
Γ: Για να κάνει ότι δεν τρέχει τίποτα
Α: Το ξέρω ρε συ τι μου λες αφού βγήκε και είπε για τον διαιτητή που είναι για να πάει πρώτη εθνική…

>>> Η "Δίκη" αναμένει από την εισαγγελική έρευνα να αποκαλυφθεί το όνομα του συνομιλητή του Γ.Τσακογιάννη, που ο μεγαλομέτοχος της Ηλιούπολης τον προσφωνεί "πρόεδρο".