powered by Agones.gr - opap

Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

4 ρέφερι χάνουν τη σφυρίχτρα

Ο νέος πίνακας διαιτησίας για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας θα βγει την εβδομάδα που θ’ αρχίσει το νέο πρωτάθλημα και ειδικότερα στο διάστημα από 20 μέχρι 22 Αυγούστου, ενώ να θυμίσουμε ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 27 Αυγούστου.
Σε σχέση με τον περσινό πίνακα διαιτητών της Σούπερ Λίγκας αναμένονται αλλαγές.
Οι πρώτες «καμπάνες» ηχούν για τρεις διαιτητές και έναν βοηθό.
Ο πρώτος είναι ο Μιχάλης Τσινιάρης που κόπηκε στα τεστ γνώσεων και πιθανόν δεν θα του δοθεί δεύτερη ευκαιρία.
Ο δεύτερος είναι ένας διαιτητής που με τη διαιτησία προκάλεσε αρνητικά σχόλια στο περσινό πρωτάθλημα και έμεινε εκτός ορισμών για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Ο τρίτος είναι διαιτητής που αναφέρεται στις συνομιλίες που κατέγραψε ο κοριός της ΕΥΠ, χωρίς όμως να μπορεί να προεξοφληθεί οτιδήποτε αφού οι υποθέσεις αυτών των διαιτητών θα κριθούν και από το αν ασκηθεί πειθαρχική δίωξη.
Ο βοηθός διαιτητή είναι ο Τρύφωνας που ακύρωσε το γκολ του Κατσουράνη στο ντέρμπι Ολυμπιακού – Παναθηναίκού, αποχώρησε από τα σεμινάρια για προσωπικούς λόγου αλλά λέγεται ότι είναι σε δυσμένεια.
Όσον αφορά τον πειθαρχικό έλεγχο των πειθαρχικό έλεγχο των διαιτητών σε πρώτο βαθμό υπεύθυνοι θα είναι οι αρμόδιοι κάθε κατηγορίας. Δηλαδή ο Βασάρας στη Super League, ο Δούρος στη Football League και Μπριάκος στη Football League 2 .
Δηλαδή για μια ακόμη χρονιά αυτοί που ορίζουν τους διαιτητές, θα τους ελέγχουν και πειθαρχικά.
Δηλαδή, υπό μια έννοια, θα ελέγχουν τους εαυτούς τους…
ΠΗΓΗ: Soccerplus.gr