powered by Agones.gr - opap

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Eκαναν πίσω Λάρισα-Σέρρες

Την απόφαση να αποσυρθούν από τα ασφαλιστικά μέτρα που είχαν καταθέσει για να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα πήραν Λάρισα και Πανσερραϊκός.

Yπό την απειλή της ΕΠΟ για υποβιβασμό στη Football League 2 αν επιμείνουν στην προσφυγή τους στα πολιτικά δικαστήρια, οι δύο ομάδες έκαναν πίσω και απέσυραν τα ασφαλιστικά μέτρα που επρόκειτο να εκδικασθούν το πρωί της Παρασκευής.

Παράλληλα, ΑΕΛ και Σέρρες παραιτήθηκαν και από την προσφυγή τους στο Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

Οι δύο ομάδες ζήτησαν να αναβληθεί η εκδίκαση της υπόθεσης, που είχε να κάνει με την αντίθεσή τους στην απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ να μην υποβιβαστούν Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα.

Βέβαια, τα δεδομένα άλλαξαν ύστερα από την απόφαση της ΕΕΑ να αποβάλει τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα κι έτσι ΑΕΛ και Σέρρες ζήτησαν αναβολή, υποστηρίζοντας ότι αφενός μεν δεν είχαν χρόνο να μελετήσουν το σκεπτικό της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων αφετέρου δε δεν έχει εκδοθεί ακόμη το σκεπτικό της απόφασης της ΕΕΑ.

Το αίτημα των δύο ομάδων προκάλεσε την αντίδραση των εκπροσώπων του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας και τελικά το Διαιτητικό Δικαστήριο δεν το έκανε δεκτό, κάτι που οδήγησε Λάρισα και Πανσερραϊκό να παραιτηθούν από το αίτημα, τονίζοντας ωστόσο πως θα επανέλθουν με νέα προσφυγή την ερχόμενη εβδομάδα.