powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020

Holistic... Therapy (6)

 Όσο για την πρόσφατη ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου, ξεχωρίζουν οι παρακάτω παρατηρήσεις, στο κεφάλαιο 3.1:

Α. Unfortunately Greek Football never managed to build on this success and experienced tremendous challenges during the years that followed!
B.2006:
The Greek Prime Minister invited the FIFA president to Greece for emergency constructive dialogue! 
C. 2015:
In 2016...these elections never took place because THE GREEK ARBITRATION TRIBUNAL decided to cancel them and dismissed the entire executive committee! "
(Α. ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ ΝΑ ΚΤΙΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ - ΤΟΥ 2004- ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ! 
Β.Το 2006 ο Έλληνας Πρωθυπουργός - Κωνσταντίνος ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ - προσκάλεσε στην Αθήνα τον πρόεδρο της FIFA - Sepp BLATTER- για εποικοδομητικο διάλογο! 
Γ. Το 2016 οι εκλογές της ΕΠΟ δεν διεξήχθησαν ποτέ, γιατί ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ αποφάσισε να τις ακυρώσει και απέλυσε ολόκληρη την Εκτελεστική Επιτροπή. ") 

Σ. Σ. 1.Ακομα και η FIFA δεν μπορεί να καταλάβει πως μετά την κατάκτηση του EURO, το ποδόσφαιρο μας πήρε τον κατήφορο! https://www.tanea.gr/2006/07/04/greece/kokkini-karta-ston-orfano/
2.Ηταν τότε που ο Μπλατερ τηλεφώνησε στον Καραμανλή, ο οποίος φοβούμενος τον μπαμπούλα της FIFA άδειασε στην Βουλή τον τότε Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γεώργιο ΟΡΦΑΝΟ! https://www.tanea.gr/2006/07/08/greece/to-paraskinio-tis-kontras-gkagkatsi-orfanoy/
3.Καλο θα ήταν πάντως κάποια στιγμή να μας πληροφορήσει η FIFA, αν υπάρχει άλλη Δημοκρατία στον κόσμο που οι Πρωθυπουργοι της την καλούν στην Πρωτεύουσα της!
4.Εννοει την απόφαση του άρτι διορισθεντος Διαιτητικου Δικαστηρίου της ΕΠΟ και των πρώτων Αρεοπαγιτων με Πρόεδρο τον κ. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ που έκαναν δεκτή την περιβόητη προσφυγή Βίκτωρα ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ που εκπροσωπηθηκε από τον Δ. ΜΠΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟ και τον Γ. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ https://www.contra.gr/podosfairo/anarmodio-to-diaititiko-leei-i-epo.7313637.amp.html#aoh=16067637975226&referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com&amp_tf=%CE%91%CF%80%CF%8C%20%251%24s
5.Προφανως από τότε δημιουργήθηκε στην FIFA από τον συνομιλητή της εκείνη την εποχή Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο ΚΟΝΤΟΝΗ, η εσφαλμένη νομική εικόνα του Διαιτητικου Δικαστηρίου, αφού ακόμα το περιγράφει ως Εθνικό Αθλητικό Διαιτητικο Δικαστήριο! https://www.contra.gr/podosfairo/epimenei-o-kontonis-sta-machairia-me-epo.7228266.html