powered by Agones.gr - opap

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2023

"Γιατί ο Αυγενάκης έδωσε τα χρήματα από το στοίχημα στις ομάδες της SL1 που βρίσκονται ακόμη στους φακέλους της Sportradar;"

Στη «Δίκη στο Open» φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Απόλλωνα Πόντου Δημήτρης Καλαϊτζίδης και μίλησε μεταξύ άλλων για το θέμα της διακοπής της Super League 2 επιρρίπτοντας ευθύνες στον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Ο κ. Καλαϊτζίδης δήλωσε για το θέμα:

«Νομίζω ότι ο κ. Αυγενάκης έβαλε κι εκεί το χέρι του. Αλλά αυτά είναι θέματα που είναι τραγικό να έχουμε συμφωνήσει άλλα πράγματα με τον κ. Αυγενάκη. Είναι ο υφυπουργός ο οποίος δεν τήρησε τίποτα από όσα έχουν λεχθεί. Και είναι ο υφυπουργός ο οποίος έχει βάλει πάρα πολλά εμπόδια για την εύρυθμη λειτουργία αυτής της κατηγορίας. Επίσης είναι ο άνθρωπος ο οποίος μιλάει για αγώνες οι οποίοι είναι ελεγχόμενοι από το στοίχημα και εμφανίζονται ως χειραγωγημένοι αλλά δεν μας απάντησε πόσοι εξ’ αυτών είναι. Γιατί εξ’ όσων γνωρίζω δεν είναι κανένας. Δεν υπάρχει καμία τελεσίδικη απόφαση. Υπάρχουν δυο αντίστοιχοι αγώνες στη Super League 1 οι οποίοι ελέγχονται; Αυτές οι ομάδες εξαιρέθηκαν από την επιχορήγηση; Όχι. Την πήραν. Άρα άλλα μέτρα και άλλα σταθμά ο κ. Αυγενάκης».