powered by Agones.gr - opap

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024

Διαιτητικό τιμ με «κόκκινο» παρελθόν στο Βόλο

Οι ορισμοί της ΚΕΔ για την 5η αγωνιστική φέρνουν στην επιφάνεια ένα διαιτητικό τιμ με «κόκκινο» παρελθόν.

Που σφυρίζει το συγκεκριμένο τιμ; Στο ΝΠΣ Βόλος – ΠΑΟΚ.

Έχουμε και λέμε:

Διαιτητής: Πέτρος Τσαγκαράκης από τα… «κόκκινα» Χανιά. Αξέχαστη η διαιτησία του στο περιβόητο Ατρόμητος – Ολυμπιακός 0-1 το 2021 που του στοίχισε την απουσία του από τη δράση για περίπου 1 χρόνο! Επιθετικό φάουλ το γκολ του Ολυμπιακού (ο Μπρούμα ρίχνει τον Στρούγγη στο έδαφος), κίτρινη αντί για κόκκινη ο Μπουχαλάκης για σκληρό μαρκάρισμα στον Χαρίση, χέρι – πεντακάθαρο πέναλτι του Σεμέδο εντός περιοχής και μη αποβολή του Μπα στο φινάλε, όταν κλώτσησε πεσμένο παίκτη του Ατρομήτου).

Για την ιστορία ο Τσαγκαράκης έχει σφυρίξει 5 φορές παιχνίδια του Ολυμπιακού, με τους ερυθρόλευκους να μετρούν 5/5 νίκες με γκολ 11-0 (!), με υπέρ του Ολυμπιακού δύο κόκκινες και δύο πέναλτι.

Επίσης ο Τσαγκαράκης ήταν διαιτητής στο περιβόητο Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ 2-2 πρόπερσι, με τον επόπτη Σινιοράκη (από τα Χανιά) και αυτός και τον AVAR Καλαμπόκη να κάνουν μεγάλα λάθη στο γκολ ισοφάρισης του Αστέρα.

Στο VAR ο Στέφανος Κουμπαράκης, που μπήκε ήδη δύο φορές φέτος VAR σε παιχνίδια του Ολυμπιακού με Λαμία και με Βόλο.

Επίσης ορίστηκε στο Βόλο επόπτης από τον Σύνδεσμο Πειραιά! Μάλιστα ο Χρήστος Κορωνάς είναι και ο μοναδικός Πειραιώτης επόπτης στους πίνακες της SL1.