powered by Agones.gr - opap

Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2008

Πάλι οι μικροί θα πληρώσουν το μάρμαρο

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός γνωστοποίησε οτι αποσύρεται από τη διαδικασία της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Σούπερ Λίγκας, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως "υπάρχουν σοβαρά προβλήματα που περιέχουν κινδύνους για την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ".



Ουσιαστικά, η όλη διαδικασία της κεντρικής διαχείρισης τινάσσεται στον αέρα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες οι ερυθρόλευκοι φέρεται να έχουν ήδη συμφωνήσει με κανάλι για την πώληση των τηλεοπτοκών τους δικαιωμάτων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Προς τον κ. Π. ΚΟΜΝΗΝΟ

Γενικό Διευθυντή SUPER LEAGUE

Θέμα: Διαγωνισμός για την πώληση των οπτικοακουστικών δικαιωμάτων

Κύριε Γενικέ,

Μετά τα τελευταία γεγονότα και ειδικά τις νομικές αντιδικίες σχετικά με το παραπάνω θέμα, γίνεται προφανές ότι υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στην περαιτέρω εξέλιξη του διαγωνισμού και ότι συγκεκριμένες ενέργειες που έγιναν, ή πρόκειται να γίνουν, περιέχουν κινδύνους για την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Κατόπιν των ανωτέρω, αλλά και επειδή η υλοποίηση της κεντρικής διαχείρισης θα πρέπει, εκτός των άλλων, κατά τη γνώμη μας, να μετατεθεί χρονικά λόγω της εκ νέου διαμόρφωσης της τηλεοπτικής αγοράς (εισαγωγή νέων τεχνολογιών, αύξηση αριθμού ενδιαφερομένων κλπ), η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σας γνωρίζει ότι είναι εκ των πραγμάτων αναγκασμένη να μην συμμετάσχει περαιτέρω στην παρούσα διαδικασία, παρά την δεδομένη βούληση της για την αναγκαιότητα της κεντρικής διαχείρισης.

Για την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ι. ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ
Γενικός Διευθυντής

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Η SUPER LEAGUE δεν έχει πλέον λόγο ύπαρξης,καθώς ο κυρίαρχος λόγος σύστασής της ήταν η κεντρική διαχείρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.Παράλληλα τώρα αντιλαμβανόμαστε γιατί βιάστηκε να κάνει τόση φασαρία ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ξάνθη Χρήστος Πανόπουλος και να διαχωρίσει τη θέση του...