powered by Agones.gr - opap

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2019

#paktioikareklokentavroi

Ο ρεπόρτερ των Παράκτιων απέδειξε ότι όλα γίνονται για την καρέκλα:

-Νέο επεισόδιο χθες το βράδυ στο δείπνο των επισήμων. Διαμαρτυρηθηκαν στον ιδιοκτήτη του εστιατορίου ότι οι καρέκλες που κάθονται είναι γρατζουνισμενες και ο εστιάτορας αυγκρατηθηκε την τελευταία στιγμη.Ετσι αποφεύχθηκε η σύρραξη.

-Ισχυρίζονται ορισμένοι ότι οι σεκιουριτάδες ελεγχθηκαν από την ΕΛΑΣ .Πότε μάθουμε τα αποτελέσματα;Έχουν όλοι άδεια ασκήσεως επαγγέλματος; Εξαιρούνται οι 40 νεκροθάφτες Αυτοί είναι παντός καιρού.

-Βομβαρδισμό μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων δέχθηκαν πριν μια ώρα οι εθελοντές των παράκτιων."Ελατε το απόγευμα στο γήπεδο  Έχουμε πρόβλημα, δεν πρέπει να φαίνεται άδειο".

-Εικοσιπέντε αθλητές από Κύπρο , Πορτογαλία , Τυνησία χτες το πρωί δεν μπορούσαν να περιμένουν μεσα στο λιοπύρι να ελθει η ώρα τους να προπονηθούν και κατέφυγαν ακριβώς απέναντι στις σκάλες των κεντρικών γραφείων της ΔΕΗ Πάτρας. Εργαζομενοι και πολίτες τους πρόσφεραν νερά.

-Υπάρχει μια περίεργη σύμβαση .3.500 ευρώ για συνοδούς θεατών με αμαξίδια.

-Εντολή εδόθη το μεσημέρι .Επόμενη  συνεδρίαση της οργανωτικής επιτροπής την προσεχή Δευτέρα 

- ΚΟΥΙΖ . Ποιος αποφασίζει ποτέ και με ποια προτεραιότητα θα πληρωθούν τα χρηματικά εντάλματα στους πιστωτές; Υπαρχρι ενδιάμεσος που αποφασίζει και ποια είναι τα κριτήρια;

-Αύριο βράδυ υπάρχει συνάντηση εθελοντών. Ετοιμαζουν οργανωμένα να στείλουν υπόμνημα στον Υφυπουργό Αθλητισμού 

-Η Λαϊκή Ορχήστρα των Παράκτιων απόψε στις 9 στο Φάρο της Πάτρας .Συμμετεχουν: κλαρίνο Πετρόκωλος , ντραμς Υπόδικος , κλαρινέτο Πάνος ο μπεκρής , κρουστά Κοτσιδάκιας,  κιθάρα Πατατεμπορος σαξόφωνο Ξεδοντιαρης μπουζούκι Τυροπιτάς. Στο τραγούδι η γλυκεια φωνή του Αεριούχου.