powered by Agones.gr - opap

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

#paraktiesamarties

Στους Παράκτιους φτάνει η ώρα του απολογισμού και ο ρεπόρτερ της "Δίκης" μαζεύει υλικό πριν τον προλάβει ο εισαγγελέας:

-Αντιπροσωπεία εθελοντών θα ζητήσει αύριο που επιστρέφει ο Λ.Αυγενάκης στην Πατρα, συνάντηση μαζί του. Θα του παραδώσει μια  έκθεση για όλα όσα έζησαν στους Παράκτιους.

-Αγέλη αδέσποτων σκυλιών χτες το βράδυ στην Ρόδινη ενοχλούσε αθλητές. Ιταλοι συνοδοί έψαχναν προστασία, αλλά δεν έβρισκαν.

-Άδειο πηγαινοέρχεται καθημερινά στην Πλαζ, όπου και το εστιατόριο, το πούλμαν που μεταφέρει αθλητές για να γευματίσουν. Η ποιότητα τους έκοψε την όρεξη.

- Εκτίμηση με στοιχεία από κορυφαίο στέλεχος του εμπορικού συλλόγου Πατρών: Οι Παράκτιοι δεν έφεραν στην πόλη ούτε έναν τουρίστα!

-Πόλεμο με play stasion παίζουν δυο-τρεις ανεγκέφαλοι στα γραφεία των Παράκτιων. 

-Κοινή διαπίστωση: Μόνο αν δώσει έγκριση ο Πρτρόκωλος εξωφλουνται τα εντάλματα πληρωμής στους Παράκτιους. Θα χρειαστεί πρώτα να έχει κάνει με το κομπιουτεράκι του τις προσθαφαιρέσεις για τα ποσοστά  του.

-Λίγο έλειψε να έλθουν στα χέρια τρεις υπάλληλοι στα γραφεία των Παράκτιων. Ειχαν να μοιραστούν δεκαπέντε προσκλήσεις της τελετής λήξης.

-Στα αγγλικά θα είναι η ομιλία του προέδρου της οργανωτικής επιτροπής ατην τελετή λήξης. Πάντως, στο γεύμα ξόφλησε με προεκλογικά γραμμάτια.

- Βόμβα μεγατόνων ετοιμάζει μέλος της οργανωτικής επιτροπής στο συμβούλιο της προσεχούς Δευτέρας.

-Μια σύμβαση από ...τα παλιά ύψους 17.000 ευρώ προκαλεί δέος . Θα τα εισπράξει προμηθευτής πάγου 

-Ψάχνουν να βρουν ποια ασφαλιστική εταιρεία είχε επιλέγει για την ασφάλιση των αθλητών. Μέσω ποιας διαγωνιστικής διαδικασίας , ποίου ασφαλιστή και κυρίως αν είχε προηγηθεί έρευνα αγοράς.

-Τρεις εφημερίδες στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου Porto Rio περιμένουν τον υφυπουργό Αθλητισμού . Ευκαιρία να καταλάβει τους φίλους του και ποιοι ρίχνουν μπανανόφλουδες στην κυβέρνηση.