powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 31 Αυγούστου 2019

#paraktioiouf!

Ο ρεπόρτερ της "Δίκης" στην Πατρα παραδίδει ανακουφισμένος τη σκυτάλη: 

-Τελετή λήξης απόψε των Παράκτιων .Η μάχη πλέον από το πρωί δινόταν για τις προσκλήσεις εισόδου. Μεχρι και πολιτικά γραφεία επιστράτευσαν κάποιοι για να εξασφαλίσουν έστω και μια. Ο "ερουκάκιας" μοίραζε μέχρι και μαϊμού προσκλήσεις. 

-Επιμένουν από το πρωί οι γνωστοί κύκλοι να δημιουργούν εσφαλμένη εικόνα ότι θα είναι παρών  απόψε και ο Πρωιυπουργος .
Ο στόχος τους είναι ξεκάθαρος . Με δεδομένη την απουσία του πρωθυπουργού θα επιχειρήσουν να δημιουργήσουν εκ των υστέρων θέμα ότι ο κ Μητσοτάκης παρά την δήθεν υπόσχεση του δεν ηλθε στη Πατρα .Ευτυχως που οι πρωταίτιοι έχουν πλέον εντοπιστεί και πόλυ σύντομα θα κληθούν να λογοδοτήσουν, κυρίως και για τις συμβάσεις που έχουν υπογράψει.

-Φαντάζει απιστευτο αλλά συνέβη στους Παράκτιους. Εταιρεία έχει εισπράξει χρήματα με σύμβαση που έχει υπογράψει με αντικείμενο τα οφέλη των Παράκτιων για την Πατρα .Σημειωστε έκαναν έρευνα πριν καν τελειώσουν οι αγωνες  Εκτός και αν είχαν από πριν ικανότητες μέντιουμ και να  μπορούν να προβλέπουν τα πάντα .Λετε και τον εισαγγελέα που έρχεται ; 

-Το μπιτς σόκερ  τελείωσε και χτες ανέβηκε στη Διαύγεια σύμβαση σε εταιρεία που κατόπιν εορτής ανέλαβε έργα διαμόρφωσης του αγωνιστικού χώρου. 

-Ρομά επέδραμαν χτες στο εστιατόριο των αγώνων έκλεψαν τρία ταψιά με μπιφτέκια .Ευτυχως που τρώνε ελάχιστοι αθλητές και δεν έλειψαν οι μερίδες.

-Υπερωρίες το μεσημέρι στα γραφεία των Παράκτιων Έτρεχαν να υπογράψουν εντάλματα για πληρωμές. Φυσικά ξέρετε ποιος δίνει το ok.για να εισπράξουν τα χρήματα . Είναι ευτραφής ,και κρατά κομπιουτεράκια στο χέρι του .Δεν αφηνει να πέσει κάτω τίποτα αν δεν έχει πάρει τα ποσοστά του.

- Βρέθηκε ένα πορτοφόλι χτες την ώρα των αγώνων .παραδοθηκε σε συνεργάτη του Πετρόκωλου και αργά το βράδυ το αναζήτησε νεαρή δικηγορος που το είχε χάσει . Της το παρέδωσαν μόνο που έκπληκτη διαπίστωσε ότι έλειπαν 250 ευρώ .Εβαλαν  το λύκο να φυλάει τα πρόβατα.

- Αυλαία απόψε στους Παράκτιους και μετά τα πυροτεχνήματα θα εμφανιστεί η Λαϊκή Ορχήστρα με ένα δίωρο προγραμμα .το μεσημέρι είχαν πρόβες μεσα στο λιοπύρι και ο Πετρόκωλος δεν γλύτωσε .Τον πέταξαν στη θάλασσα. Ευτυχώς που ανασύρθηκε από δύτες. 

- Δυο - τρεις χτες αυτό συστήνονταν ως πρόεδροι της νέας διοίκησης που θα οριστεί στο ΠΕΑΚ Πάτρας .Ευτυχως που δεν πλησιάζει το καρναβάλι.