powered by Agones.gr - opap

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019

#paraktiaergasia

Οι Παράκτιοι συνεχϊζονται και ο ρεπόρτερ της "Δίκης" δηλώνει εξαντλημένος: 

- Δυο χρυσά μετάλλια σε άνδρες και γυναικες στο χάντμπωλ ήταν ο χτεσινής απολογισμός για την ελληνική αποστολή στους Παράκτιους. Αν βέβαια και οι τρεις κορυφαίοι Ελληνικοί συλλογοι( ΠΑΟΚ ΑΕΚ ΟΛλυμπιακός ) είχαν επιτρέψει σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες τους να συμπεριληφθούν στις αποστολές μας, τότε η κατάκτηση των μεταλλίων θα ήταν πιο εύκολη.

- Μπράβο στην τοπική επιτροπή Χάντμπωλ και στο σωματείο Ακαδημία των Σπορ. Εξασφαλισαν έστω και δύσκολα τις προσκλήσεις και γέμισαν μια κερκίδα. 

-Έφοδος της Επιθεώρησης Εργασίας στους Παράκτιους. Γιατί εργάζεται κανείς; 

- Κάποιοι θερμοκέφαλοι είχαν ψευδώς δημιουργήσει την ψευδαίσθηση ότι ο Πρωθυπουργός θα ήταν παρών στην τελετή εναρξης . Τώρα εκ των υστέρων τροφοδοτούν και αρνητικά δημοσιεύματα με αποτέλεσμα να δημιουργούνται δυσμενείς εντυπώσεις. Όσο για αυτούς που τα παράγουν είναι ήδη γνωστοί στο Μαξίμου. Ενας εξ αυτών έχει υπογράψει επτά αναθέσεις συμβάσεων και θα εισπράξει 273.000 χιλιάδες ευρώ. 

- Τρία μέλη του ΝΟΠ με επιστολή τους στη ΓΓΑ, την οποία κοινοποιούν και στον εισαγγελέα, ζητάνε να ελεγχθεί το κολυμβητήριο προκειμένου να διαπιστωθεί αν έγιναν τα έργα συντήρησης με τα χρήματα που έχουν εξασφαλισθεί μέσω των Παράκτιων. 

- "Καίνε" τα χρώματα με τα χρήματα των παράκτιων που βάφτηκε μια βίλα στην Κεφαλονιά.

- Ήλθαν τα καπέλα για τους Παράκτιους. Μόνο που για να τα προμηθευτούν οι εθελοντές τους ζητάνε 5 ευρώ για το καθένα. 

- Συνολικά θα πληρώσουμε το ποσό των 230. 030 ευρώ τις αμοιβές των τεχνικών που εκτελούν...ειδικές υπηρεσίες! Ο προϋπολογισμός ήταν 100.000 ευρώ, αλλά στην πορεία διπλασιάσθηκε.

- Ξέρετε τις πατάτες μπλουμ και τα μπιφτέκια χωρίς κιμά ; Θα τα συναντήσετε στους Παράκτιους. 

-Οι διευθυντές των αγωνισμάτων είναι αποφασισμένοι να μιλήσουν για αυτά που ζουν. Περιμένουν την τελετή λήξης. 

-Η λαϊκή ορχήστρα των Παράκτιων αποδεχτηκε την τιμητική πρόσκληση και θα είναι παρούσα απόψε στην ορκομωσία της νέας περιφερειακής αρχής. 

-Κάποιοι παρατρεχάμενοι έκαναν χτες το πρωί "καμάκι" σε αθλήτριες Εντοπίστηκαν από τους εθελοντές και τους πέταξαν έξω από το κεντρικό γήπεδο.