powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 24 Αυγούστου 2019

#paraktiarezilikia

Οι Παράκτιοι εξακολουθούν να προσφέρουν άφθονη ιλαρότητα:

-Προχθές, πρώτη ημέρα άφιξης των αποστολών, η εμπλοκή δημιουργήθηκε στο δείπνο. Οι αποστολές Πορτογαλίας και Τυνησίας πήγαν στην πλαζ όπου έχουν δημιουργηθεί τα εστιατόρια, αλλά το φαγητό είχε τελειώσει! Σύμφωνα με τον σχεδιασμό η ημέρα προέβλεπε μενού για 185 άτομα, αλλά δυο αποστολές έμειναν νηστικές. Ειδοποιήθηκε ο πρόεδρος της ΕΟΕ Σπ.Καπραλος και με παρέμβασή του οι δύο αποστολές γευμάτισαν σε εστιατόριο στο Ρίο.

-Σύρραξη στα γραφεία των Παράκτιων. Ποιος ειδε και δεν φοβήθηκε το γενικό μάνατζερ των αγώνων. Έβριζε έναν ...υπάλληλο. Απειλούσε μάλιστα να πει πολλά για αυτόν μετά το τέλος των αγώνων.

-Συνεδρίασε το μεσημέρι η οργανωτική επιτροπή και ενέκρινε τις μεταφορές αθλητών και συνοδών με τα ταξί της Πάτρας. Όλοι ψήφισαν θετικά. Πως αλλιώς, αφού η δουλειά είχε δοθεί από χθες και είχαν ξεκινήσει χωρίς σύμβαση οι μεταφορές;

-Νέο κρούσμα προχειρότητας. Χθες και σήμερα δεν διανεμήθηκαν με τα γεύματα στους αθλητές οι μπανάνες . Διαπιστώθηκε ότι ήταν σάπιες ! Κλήθηκε ο "Αρχάγγελος Μιχαήλ" που έχει αναλάβει τη σίτιση και δεν ήξερε τι να απαντήσει.

-Έκπληκτος δηλώνει ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής σχετικά με τις αποκαλύψεις ότι ξενοδοχεία που δεν έχουν φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα πήραν δουλειές, εκδίδοντας τιμολόγια μέσω ναυτιλιακού γραφείου. Έπεσε από τα σύννεφα μόλις το έμαθε. Φώναξε τον Καλόγερο και ζήτησε να εξομολογηθεί.