powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 26 Ιουνίου 2022

Πολλοί γάμοι και δύο κηδείες

Γράφει εξειδικευμένος νομικός αθλητικού δικαίου:

"Πολλές είναι οι συμπτώσεις για να χαρακτηριστούν"απλά περίεργες"στις υποθέσεις των παλιών παικτών του Ηρακλή που εκκρεμούν στις επιτροπές της ΕΠΟ.Ενω οι υποθέσεις των Ελλήνων μελών της ΚΕΠ Στέλιου Ηλιάδη και Πέτρου Κανακουδη που χειρίζεται ο νομικός σύμβουλος της Γ.Παναγοπουλος, έχουν περάσει από σαράντα κύματα επί 8 μήνες, αντίθετα οι υποθέσεις των ξένων ποδοσφαιριστών Esteban Munoz και James Boriko που υποβλήθηκαν μετά από μήνες από τους δικηγόρους του ΠΣΑΠ,δικάστηκαν αστραπιαία και φυσικά δικαιώθηκαν πλήρως από το Διαιτητικό τον Μάιο! Μέχρι να εκδοθεί το χθεσινό απορριπτικο διατακτικό του Διαιτητικού για τον Ηλιάδη μεσολάβησαν πολλοί "ανοσιοι γάμοι"μετά από συμφεροντολογικα ... συνοικέσια μεταξύ δικηγόρων, δικαστών, παραγόντων "συνδικων",ομοδικων,αντιδίκων και ...ΣΥΝΣΚΑΝΔΑΛΙΣΤΩΝ(τεράστιο συγγνώμη: συνδικαλιστών, επί το ορθωτερον!) και δυστυχώς μία κηδεία,του ενός εκ των δικηγόρων του Ηρακλή, Λάμπρου Μπίρδα που συνετέλεσε στην... μακροημέρευση της υπόθεσης πολύ μετά τα σαράντα του μακαρίτη!

Μία από τα ίδια και στην υπόθεση Κανακουδη που εκκρεμεί επί μήνες στην εκτός καταστατικού ΕΠΟ, ΠΕΕΟΔ,η οποία μετά από ανάλογες αναβολές, αναγκάστηκε την προηγούμενη Δευτέρα, απόντος του Ηρακλή,να ξαναδικασει την υπόθεση, δυστυχώς λόγω μίας ακόμα κηδείας, αυτής του πρώην προέδρου της επιτροπής Ερωτόκριτου Ερωτοκριτου!
Όμως στις... εννιά του μακαρίτη,τα... ζόμπι της αδειοδότησης της ΕΠΟ, έστειλαν στο πυρ το εξώτερον τον Ημίθεο Γηραιό, επειδή θυμήθηκαν οτι οι... πρόγονοι του είχαν πιεί το αίμα των πρώην πολεμιστών του.
Είναι προφανές πια οτι οι ... αλχημιστές της νομικής υπηρεσίας της ΕΠΟ, μαγειρεύουν νέα... Νεκρανάσταση με αφορμή το Θαψιμο του Ηλιάδη.
Είμαστε περίεργοι να δούμε ,αν τα "θαματα και πράματα"των τσαρλατάνων που παριστάνουν τους διαιτητές,τους συμβούλους και τους αδειοδοτες της ΕΠΟ,θα κρατήσουν μέχρι το ... Μνημόσυνο!"