powered by Agones.gr - opap

Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Στο μικροσκόπιο της εισαγγελίας το Ολυμπιακός-ΑΕΚ 6-0

Ακόμη μια βόμβα ίσως σκάσει στα θεμέλια του ελληνικού ποδοσφαίρου αν επιβεβαιωθεί η είδηση ότι η εισαγγελία ψάχνει το παιχνίδι πρωταθλήματος όπου ο Ολυμπιακός κέρδισε την ΑΕΚ με 6-0!
Πρόκειται για την αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο Καραϊσκάκη για την 27η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (20 Μαρτίου 2011) και βρήκε νικητές τους πρωταθλητές Ελλάδος με ένα τόσο ευρύ σκορ που προκάλεσε αίσθηση σε όλη την Ελλάδα!
Ο δημοσιογράφος του ΒΗΜΑΤΟΣ, Βασίλης Λαμπρόπουλος σε τηλεφωνική παρέμβαση του στην εκπομπή "ΔΙΚΗ ΣΤΟ BLUE SKY" αποκάλυψε πως ήδη έχει διαταχθεί εισαγγελική παρέμβαση για το συγκεκριμένο ντέρμπι, όπως και για την αναμέτρηση της Ένωσης με τον Ολυμπιακό Βόλου στο ΟΑΚΑ όπου οι «κιτρινόμαυροι» ηττήθηκαν με το βαρύ 4-0!
Άμεση ήταν η αντίδραση από την ΑΕΚ, καθώς ο πρόεδρος της ΠΑΕ Σταύρος Αδαμίδης απέστειλε γραπτή δήλωση όπου πάντως δεν λείπουν οι… αιχμές καθώς τονίζει τα εξής:
«Η ΑΕΚ είναι από τις λίγες ομάδες που δεν έχουν καμιά εμπλοκή με το παρασκήνιο, αλλά αντίθετα διαχρονικά αδικείται από αυτό.
Θα ηγηθούμε της προσπάθειας μαζί με τις υπόλοιπες λίγες υγιείς ομάδες στην προσπάθεια κάθαρσης του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Κανένα μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ δεν εμπλέκεται σε σκάνδαλα παράνομου στοιχηματισμού κι αν αποδειχτεί ότι κάποιος εντός της ΑΕΚ την έχει βλάψει, θα απομακρυνθεί άμεσα και θα διωχθεί στα δικαστήρια».