powered by Agones.gr - opap

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024

ΣΤ.ΑΝΤΩΝΙΟΥ στη "ΔΙΚΗ": «Ο Τζορτζ θα πήγαινε στην πρεσβεία για το ελληνικό διαβατήριο του παιδιού του»

Ο ταμίας της ΕΠΟ, Στέργιος Αντωνίου, μιλώντας στη «ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ», αποκάλυψε πως ο αδικοχαμένος Τζορτζ Μπάλντοκ είχε προγραμματίσει να έρθει στο Γούμπλεϊ για το παιχνίδι με την Αγγλία και μάλιστα την επομένη του αγώνα είχε κλείσει ραντεβού με τον πρέσβη στο Λονδίνο για να βγάλει ελληνικό διαβατήριο στο παιδί του.


Μεταξύ άλλων, είπε:

Για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ: «Βιώσαμε μία πολύ δύσκολη κατάσταση με ανάμεικτα συναισθήματα στο Λονδίνο. Πριν το μεγάλο παιχνίδι με την Αγγλία οι διεθνείς μας είχαν να διαχειριστούν μία σοκαριστική απώλεια. Ο Μπάλντοκ είχε προγραμματίσει να έρθει στο Γουέμπλεϊ και την επομένη του αγώνα με την Αγγλία θα πήγαινε στον πρέσβη στο Λονδίνο για να βγάλει ελληνικό διαβατήριο στο παιδί του. Ο Γιώργος ήταν από τα καλύτερα παιδιά και οι συμπαίκτες του έβγαλαν το καλύτερό τους πρόσωπο και με τις δύο διαδοχικές νίκες τίμησαν με τον καλύτερο τρόπο τη μνήμη του».

Για την πρόσληψη Γιοβάνοβιτς στην Εθνική: «Εγώ ήμουν αντίθετος στην αποχώρηση του Πογέτ γιατί πίστευα ότι πρόσφερε στην Εθνική μας ομάδα. Αλλά όταν ο κ. Γκαγκάτσης μας έφερε στο τραπέζι το όνομα του Γιοβάνοβιτς ήμουν θετικός από την πρώτη στιγμή».

Για την επιστροφή του κόσμου στο πλευρό της Εθνικής: «Θέλουμε να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο όχι για τα λεφτά, αλλά για να έρθουν να στηρίξουν την Εθνική μας ομάδα».