powered by Agones.gr - opap

Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2009

"Σας ευχαριστούμε για την...Κόλαση"!

Μια πρωτοφανή ανακοίνωση εξέδωσε το ΤΑΚ Ηρακλής για τον αγώνα μπάσκετ με τον ΠΑΟ που προσωρινά διεκόπη και χρειάστηκε να εκκενωθεί το Ιβανώφειο για να συνεχιστεί.Ούτε λίγο-ούτε πολύ,δεν βρίσκει λόγια να...ευχαριστήσει τους οπαδούς της ομάδας!Διαβάστε πως χαϊδεύονται τα οπαδικά αυτιά για να μην αμφιβάλετε πλέον ποιοί γεννούν τη βία στα γήπεδα.Ιδού η απίστευτη ανακοίνωση του ΤΑΚ Ηρακλής:

"Σχετικά με τον αγώνα Ηρακλή – Παναθηναϊκού, για την ημιτελική φάση του κυπέλλου Ελλάδας, η διοίκηση του ΤΑΚ Ηρακλής, δεν έχει λόγια να ευχαριστήσει τους χιλιάδες των οπαδών της που όχι απλά έδωσαν ένα βροντερό παρών αλλά δημιούργησαν μία ατμόσφαιρα πρωτόγνωρη για το ελληνικό μπάσκετ. Το Ιβανώφειο έζησε ανεπανάληπτες στιγμές και προσωπικά εμείς ως διοίκηση τέτοια ατμόσφαιρα πρώτη φορά αντικρίζουμε. Από πού να αρχίσουμε!
Από τους τόνους χαρτάκι που δεν έχει ξαναγίνει, από το να τραγουδάνε ασταμάτητα 3.000 κόσμος ή από εκατοντάδες πανό που ήταν αναρτημένα μέχρι και τους τοίχους. Μέχρι και τη στιγμή που στο Ιβανώφειο έγινε Κόλαση και οι διαιτητές ζήτησαν την εκκένωση του γηπέδου, οι οπαδοί ως κύριοι αποχώρησαν από το γήπεδο.
Ευχαριστούμε τους χιλιάδες φιλάθλους του Ηρακλή που με το βροντερό παρών τους είχαμε ένα γήπεδο sold out και κάναμε ρεκόρ κοπής εισιτηρίων. Τέλος θα θέλαμε να προσθέσουμε ότι άξιζαν τον κόπο όσα έχουμε κάνει μέχρι τώρα ως διοίκηση, για να φθάσουμε τον Ηρακλή μας ψηλά και μετά από την χθεσινή ατμόσφαιρα αντλήσαμε κουράγιο και δύναμη για να πάμε ακόμη πιο δυνατά.
Υ.Γ. Ευχαριστούμε το οπαδικό κίνημα".