powered by Agones.gr - opap

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

Παραίτηση Θανόπουλου με αιχμές

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, κ. Νίκος Θανόπουλος, προέβη στην παρακάτω δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, με την οποία γνωστοποιεί την πρόωση παραίτησή του.
Aναλυτικά η δήλωση:
«Κατόπιν των σημερινών εξελίξεων, με την επιστολή των κ.κ. Γκούμα και Χατζηιωάννου και τον αναπάντεχο τρόπο με τον οποίο έγινε, για να διαφυλαχθεί το τελευταίο ίχνος αξιοπρέπειας και σεβασμού που έχει απομείνει ως προς τον θεσμό του προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά και το πρόσωπό μου, υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση του προέδρου, που ισχύει άμεσα.
Ο λόγος που επισπεύδω την παραίτησή μου, είναι για να σταματήσει επιτέλους αυτό το θέατρο του παραλόγου, το οποίο υπομένουμε και ζούμε τους τελευταίους μήνες στην ΠΑΕ, που υφίστανται οι φίλαθλοί μας, αλλά το σημαντικότερο για να επισπευθούν άμεσα οι διοικητικές εξελίξεις.
Κάνω μια ύστατη και απεγνωσμένη έκκληση προς τους μετόχους της ΠΑΕ ΑΕΚ κ.κ. Νίκο Νοτιά, Πόλυ Χατζηιωάννου, Πέτρο Παππά, Τάκη Κανελλόπουλο, Γκίκα Γκούμα, Ντέμη Νικολαΐδη, Νάσο Θανόπουλο και Παντελή Αθηνή, αλλά και την Ερασιτεχνική ΑΕΚ, να αναλογιστούν και να αναλάβουν τις ιστορικές ευθύνες που έχουν απέναντι στην ομάδα μας. Να αφήσουν πίσω τους τις πικρίες και διαφωνίες και να κάτσουν ενωμένοι να βρουν την άκρη για το καλό της ΑΕΚ. Ανεξάρτητα από τα οποιαδήποτε λάθη έχουν γίνει από όλους τους εμπλεκόμενους, δεν δικαιολογείται τέτοια συμπεριφορά απέναντι στην ιστορία και τον κόσμο μας.
Τους θυμίζω, σαν απλός οπαδός της ΑΕΚ πια, ότι είναι κρίμα η ιστορία να τους θυμάται για τις τελευταίες πράξεις τους και όχι για το μεγάλο όραμα και την ελπίδα που έδωσαν το 2004, αφού ως γνωστόν τα στερνά τιμούν τα πρώτα.
Ο μόνος λόγος που παραμένω, παρά τη θέλησή μου για όσο χρόνο χρειαστεί, στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου, είναι για να διαφυλάξω στο μίνιμουμ την ομαλή λειτουργία της εταιρίας, αφού τη δεσμεύω με την υπογραφή μου.
Θα ήθελα τέλος να ευχαριστήσω τον κόσμο της ΑΕΚ, για την υπομονή και την ωριμότητα που έδειξε στα δύσκολα που περάσαμε όλο αυτό το χρονικό διάστημα που ήμουν πρόεδρος.
Εύχομαι στην ομάδα μας να βρει τη λύση που αρμόζει στην ιστορία της».