powered by Agones.gr - opap

Πέμπτη 16 Απριλίου 2009

Λέσχη φίλων Άρη κατά Σκόρδα

Ανακοίνωση δυσαρέσκειας κατά του προέδρου της ΠΑΕ Άρης, Λάμπρου Σκόρδα, εξέδωσε η Λέσχη Φίλων Άρη, κατηγορώντας τον πως δεν της παρέχει πληροφορίες για οικονομικό-διαχειριστικό έλεγχο.
Αναλυτικά:
"Το Δ.Σ. της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ, αισθάνεται υποχρεωμένο απέναντι στα μέλη της αλλά και σε όλους τους οπαδούς-φιλάθλους του ΑΡΗ να λύσει τη σιωπή του -παρ' όλο που οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδος δεν έχουν ολοκληρωθεί-, σιωπή που υπαγορευόταν μέχρι σήμερα για το καλό της ομάδας μας και να δημοσιοποιήσει τη σημερινή κατάσταση που υφίσταται στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ.
Για πολλοστή φορά, αλλά πλέον δημοσίως, ο πρώτος αιρετός από τη Λέσχη Φίλων ΑΡΗ Πρόεδρος κος Χαράλαμπος Σκόρδας, απαξιώνει το Δ.Σ. της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ και όλα της τα μέλη αρνούμενος, με πρόσχημα ότι η Λέσχη Φίλων ΑΡΗ δεν το δικαιούται εκ του νόμου, να παράσχει στοιχεία για οικονομικό-διαχειριστικό έλεγχο, «ξεχνώντας» ότι η Λέσχη Φίλων ΑΡΗ θα κληθεί να εκλέξει το νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Λέσχη Φίλων ΑΡΗ για την ίδρυση της οποίας, ας μην το ξεχνάμε, ο ίδιος πρωτοστάτησε.
Διαισθανόμενος ο κος Σκόρδας ότι θα υπάρξει αντίλογος και κριτική στα πεπραγμένα της διοίκησής του, αποφάσισε ότι η Λέσχη Φίλων ΑΡΗ δε δικαιούται να τον ελέγξει, καθώς «ανακάλυψε» όψιμα ότι δεν έχει νόμιμο έρισμα.
Ο κος Σκόρδας με τις πράξεις του απαξιώνει το θεσμικό ρόλο της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ, εφευρίσκει πρόταση μομφής και αρνείται να παρέχει πληροφορίες στο Δ.Σ. άρα και στα μέλη της Λέσχης για τη σημερινή οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ.
Πιθανώς θεωρεί ότι με αυτόν τον τρόπο θα πειθαναγκάσει τους πιθανούς ενδιαφερόμενους υποψηφίους για την ΠΑΕ ΑΡΗΣ να υπαναχωρήσουν.
Ο πρωτοστατών κος Σκόρδας, ο εκλεγείς δια ανατάσεως της χειρός από τη Γ.Σ. της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ, της αρνείται την πληροφόρηση που θα έπρεπε από μόνος του να παρέχει εν όψει των επικείμενων εκλογών της ΠΑΕ προς πληροφόρηση και ενημέρωση τόσο των μελών της Λέσχης όσο και των ενδιαφερόμενων υποψηφίων.
Πλέον, οι κκ Σκόρδας και Βογιατζής οδηγούν τη Λέσχη Φίλων ΑΡΗ και κατ’ επέκταση το Σύλλογο σε επικίνδυνα μονοπάτια, θολώνοντας το όραμα που και οι ίδιοι κάποτε ενστερνίζονταν."