powered by Agones.gr - opap

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

"Καμπανάκι" Ηλυσιακού για "ξανθό"

Το Δ.Σ. του Ηλυσιακού Α.Ο. ανακοινώνει τα παρακάτω:
"Στις 18-8-2009 αποστείλαμε έγγραφο στον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γιάννη Ιωαννίδη, ως πολιτικού προϊσταμένου της Ε.Ε.Α., στο οποίο τονίζουμε την ηθική υποχρέωσή του να υπερασπισθεί το κύρος της επιτροπής και να προβεί στην ανάκληση της από 9-8-2009 απόφασής της, που χορηγεί την άδεια στην υπό εκκαθάριση ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ να συγχωνεύσει δι' απορροφήσεως την ΠΑΕ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ. Του διαβιβάσαμε επίσης όλα τα κρίσιμα έγγραφα που δεν ελήφθησαν υπ' όψη από την ισχνή πλειοψηφία που έλαβε την συγκεκριμένη απόφαση αγνοώντας προκλητικά την εισήγηση του πανεπιστημιακού καθηγητή κ. Κ.Συριόπουλου.
Με αφορμή το γεγονός ότι μερίδα του Τύπου αποκαλεί τον ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΠΑΕ ως Αιγάλεω ΠΑΕ, επισημαίνουμε ότι μέχρι στιγμής η Ε.Ε.Α. έχει χορηγήσει μόνο την άδεια για συγχώνευση των ανωτέρω ΠΑΕ όμως η καταστατική ονομασία παραμένει ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΠΑΕ και για να αλλάξει θα πρέπει να ακολουθηθεί η διαδικασία που προβλέπουν οι διατάξεις του Ν. 2190/20 «περί ανωνύμων εταιρειών».
Έχουμε την πεποίθηση ότι οι υπηρεσιακοί παράγοντες του Υπουργείου Ανάπτυξης θα τηρήσουν τα προβλεπόμενα από την σχετική νομοθεσία που έρχονται σε πλήρη αντίθεση με το σκεπτικό της πλειοψηφίας της Ε.Ε.Α. που χορήγησε την άδεια και δεν θα εγκρίνει την συγχώνευση.
Τέλος καλούμε τους αρμόδιους φορείς και τα ΜΜΕ όταν αναφέρονται στην ομάδα μας να την αποκαλούν με το καταστατικό της όνομα ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΠΑΕ, όπως αναγράφεται στην ΕΠΟ, στα δελτία των αθλητών, και στα φύλλα αγώνων των διαιτητών. Κατανοούμε την μέχρι σήμερα παραπληροφόρηση και σύγχυση που υπάρχει επί του θέματος αυτού. Εφ' όσον όμως συνεχισθεί η κατάσταση αυτή, τότε είμαστε υποχρεωμένοι για την προάσπιση της αξιοπρέπειας και της προσωπικότητας του Συλλόγου μας, να ασκήσουμε όλα τα προβλεπόμενα ένδικα μέσα".