powered by Agones.gr - opap

Πέμπτη 6 Αυγούστου 2009

Μπλόκο στο troktiko

Αργά ή γρήγορα θα γινόταν… Η πρόσβαση στο πιο δημοφιλές ελληνικό blog, το Troktiko, έχει διακοπεί προσωρινά από τη Google και το ιστολόγιο βρίσκεται υπό εξέταση λόγω πιθανής παράβασης των Όρων Υπηρεσιών Blogger. Αυτό σημαίνει ότι η εταιρία έχει δεχτεί αρκετές διαμαρτυρίες σχετικά με παραβίαση των όρων λειτουργίας του blog και αναγκάστηκε να κόψει την πρόσβαση σ’ αυτό ώσπου να εξεταστούν αναλυτικά.
Το blog το οποίο έχει καταφέρει να γίνει σημείο αναφοράς στο ελληνικό internet έχει κατά καιρούς κάνει σημαντικές αποκαλύψεις, αλλά έχει μεταδόσει και αναπόδεικτες φήμες.Επιπλέον, το τελευταίο διάστημα λειτουργεί σαν πρακτορείο ειδήσεων, μεταδίδοντας επί 24ωρο συνεχής ροή ειδήσεων από το αστυνομικό, το διεθνές και το κοσμικό ρεπορτάζ, ξεπερνώντας σε ταχύτητα και μεγάλα ειδησεογραφικά portals, ενώ δεν παραλείπει σε καθημερινή βάση να ασχολείται και με το Μάκη Τριανταφυλλόπουλο.
Παράλληλα, το Τρωκτικό έχει υποκαταστήσει την παλιά έκφραση “θα σε βγάλω στο Μάκη”, καθώς φιλοξενεί καθημερινά δεκάδες καταγγελιες για αισχροκέρδεια, κακοτεχνίες, πολιτικά και οικονομικά σκάνδαλα.
ΠΗΓΗ: mediablog.gr