powered by Agones.gr - opap

Σάββατο 1 Αυγούστου 2009

SMS Μουρίνιο στον 'Ιμπρα: "Προδότη..."!

Μπαρτσελόνα και Ίντερ πρωταγωνίστησαν σε ένα από τα σημαντικότερα μεταγραφικά σίριαλ του φετινού καλοκαιριού, με την ανταλλαγή των Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και Σάμουελ Ετό, και όπως όλα δείχνουν υπήρχε τρομερό... παρασκήνιο αναφορικά με την μετακίνηση του "Ίμπρα" στο "Καμπ Νόου".
Όπως αποκάλυψε η ισπανική εφημερίδα "La Vanguardia" ήταν ο ίδιος ο Σουηδός επιθετικός που πίεζε αφάνταστα τους ανθρώπους των πρωταθλητών Ιταλίας να τον παραχωρήσουν στη Μπαρτσελόνα, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να στέλνει καθημερινά sms στον Μάσιμο Μοράτι ζητώντας του να τον αφήσει να φύγει.
"Μας έστελνε μηνύματα κάθε λεπτό, εξηγώντας πως ήταν ή προτείνοντας αυτό που μπορούσε να κάνει για να έρθει", ανέφερε χαρακτηριστικά πηγή της Μπαρτσελόνα, με την εφημερίδα να βγάζει στη φόρα το περιεχόμενο μερικών εκ των μηνυμάτων που έστελνε ο παίκτης στον Μοράτι.
"Μου το είχες υποσχεθεί, μου είχες πει ότι αν η Μπάρτσα με ζητούσε, θα με άφηνες να φύγω" και "Εάν δεν με δώσεις θα επαναστατήσω", ήταν μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά μηνύματα, ενώ σύμφωνα με το ίδιο μέσο ο ίδιος ο Ζοσέ Μουρίνιο του έστειλε μήνυμα στο κινητό του χρησιμοποιώντας μόνο μία λέξη: "Προδότη"!
Πάντως, μία ημέρα μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε με τους διαλόγους που δημοσίευσε η "La Vanguardia", τοποθετήθηκε δημόσια ο Μάσιμο Μοράτι, διαψεύδοντας ότι δέχτηκε μηνύματα στο κινητό του από τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.
"Δεν έχω πάρει sms εκ μέρους του Ζλάταν που αφορούσαν τις επαγγελματικές επιθυμίες του ή την διαπραγμάτευση για την μεταγραφή του στη Μπαρτσελόνα.
Με δυσαρέστησε το να διαβάζω τέτοια πράγματα σήμερα στις εφημερίδες", δήλωσε χαρακτηριστικά το αφεντικό των "νερατζούρι".