powered by Agones.gr - opap

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

Θέλει όλα τα εισιτήρια του μπαράζ αντί 1,5 εκ.ευρώ!

Μία απίστευτη πρόταση έλαβε η ομοσπονδία της Ουκρανίας από τον Ρινάρ Αχμέτοφ. Ο ιδιοκτήτης της Σαχτάρ Ντόνετσκ απέστειλε επιστολή μέσω της οποίας ζητάει από τον πρόεδρο της ουκρανικής ομοσπονδίας Γκριγκόρι Μιχαϊλοβιτς να του παραχωρήσει τα 50.000 εισιτήρια της ρεβάνς της Ουκρανίας με την Ελλάδα, για τα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου, έναντι του ποσού του 1.500.000 δολλαρίων!
Το περιεχόμενο της επιστολής Αχμέτοφ:
"Αγαπητέ Γκριγκόρι Μιχαϊλοβιτς
Ο εντός έδρας αγώνας της εθνικής Ουκρανίας θα γίνει στη «Donbass Arena» στις 18 Νοεμβρίου. Αυτή την ημέρα θα αποφασίσει αν η ομάδα μας θα πάει στη Νότια Αφρική ή όχι.
Ο καθένας αντιλαμβάνεται ότι η εθνική ομάδα χρειάζεται δυνατή υποστήριξη από τον κόσμο. Αλλά η FFU όρισε παράλογες τιμές. Έχω πει και επαναλαμβάνω ότι ο τρόπος που συμπεριφέρεστε στους οπαδούς δεν είναι σωστός. Εκτός των άλλων υπάρχει μεγάλο ρίσκο να παίξουμε σε ένα μισογεμάτο στάδιο, λόγω αυτής της πολιτικής.
Ορίζονταςς αυτές τις υψηλές τιμές επιθυμείτε να εισπράξετε ένα ποσό κοντά στα 4.500.000 δολάρια, λόγω της Donbass Arena. Είναι γνωστό πως οι αγώνες της εθνικής Ουκρανίας στο Ντνιεπροπετρόφσκ και το Χάρκοβο σας απέδωσαν περίπου ένα ποσό κοντά στις 300.000 δολάρια.
Γκριγκόρι Μιχαϊλοβιτς σου προτείνω τη λύση απ’ αυτό το αδιέξοδο. Η Σαχτάρ επιθυμεί να αγοράσει από την FFU και τα 50.000 εισιτήρια του αγώνα με την Ελλάδα έναντι 1.500.000 δολαρίων. Είναι περισσότερα απ’ ότι πήρατε σε όλα τα παιχνίδια των προκριματικών του Μουντιάλ του 2010.
Προσφέρουμε τα εισιτήρια για όλους τους Ουκρανούς οπαδούς στις τιμές που πωλούνται στους αγώνες της Σαχτάρ στην Ευρώπη. Για να δείτε τη διαφορά ανάμεσα στην ομοσπονδία και τη Σαχτάρ".