powered by Agones.gr - opap

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

Παίκτης στοιχημάτισε 150.000 ευρώ στο σκόρ!

Μέχρι στιγμής, τρεις αγώνες στο γερμανικό πρωτάθλημα έχουν επιβεβαιωθεί πως ήταν «σικέ». Ένας εξ’ αυτών είναι η εκτός έδρας ήττα που γνώρισε η Οσναμπρικ με 3-0 από την Αουγκσμπουργκ στις 17 Απριλίου. Στο συγκεκριμένο ματς παίχτηκαν τεράστια ποσά. Μάλιστα ένας παίκτης στοιχημάτισε 150.000 ευρώ στο ακριβές αποτέλεσμα του αγώνα! Ο άλλος αφορά και πάλι την Οσναμπρικ, την εκτός έδρας ήττα της με 2-0 από την Νυρεμβέργη (13/5). Το τρίτο παιχνίδι ήταν το φιλικό ανάμεσα στην Ουλμ και την Φενέρμπαχτσε όπου η τουρκική ομάδα νίκησε με 5-0. Παίκτες της γερμανικής ομάδας πληρώθηκαν με πενταψήφιο χρηματικό ποσό για να χάσουν με αυτό ακριβώς το σκορ.
Στην Γερμανία έχουν εκδοθεί 15 εντάλματα συλλήψεων. Οι περισσότερες συλλήψεις έγιναν σε Βερολίνο, Νυρεμβέργη και την περιοχή του Ρούρ.
Ο πρόεδρος της UEFA, Μισέλ Πλατινί δήλωσε: «Είναι απαράδεκτο κάποιες ομάδες που δεν έχουν πιθανότητες να παίξουν σε κορυφαίο επίπεδο, να αμαυρώνουν την εικόνα τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μέσω παράνομων στοιχημάτων και διακανονισμών που τους φέρνουν κέρδη».